Marco en Leontine hinten op liefdesverzoening: ‘Vlinders zijn overal’

Marco Leontine

Het management van de zanger geeft nu duidelijkheid over de relatie

We zien Marco Borsato en Leontine de laatste tijd steeds vaker samen. Daarnaast lijken de twee regelmatig te hinten op een definitieve liefdesverzoening. Tot nu toe bleef het echter nogal onduidelijk hoe het nu precies tussen de ex-geliefden zit. De manager van de zanger brengt daar nu verandering in. 

Vlinders

Marco en Leontine delen steeds vaker foto’s samen. Zo waren ze onlangs gezellig samen aan het fietsen en genoten ze eerder van een liefdestripje naar het zonnige Ibiza. Zou het dan toch weer goed komen tussen het de ex-geliefden? In zijn stories hintte Marco woensdagavond opnieuw op een verzoening. Zo deelde hij een filmpje van fladderende vlinders met daarbij de tekst: “Ze zijn overal…”. Daarna volgde een story met hartjes en de tekst: “In the air…” Hmm.

Opheldering

Genoeg vage hints, tijd voor wat opheldering. Het management van de zanger laat aan Shownieuws weten dat hij en Leontine het “leuk, gezellig en romantisch hebben, maar dat ze nog niet officieel terug samen zijn”. Volgens het management plaatst Marco deze posts “omdat hij dat leuk vindt om te doen”. Aha!

Scheiding

Vorig jaar februari maakten Marco en Leontine bekend dat ze naar 22 jaar huwelijk de scheidingspapieren hadden aangevraagd. Inmiddels zien we de twee steeds vaker samen en dat roept – logischerwijs – een hoop vragen op. “Het moge duidelijk zijn dat de zon letterlijk en figuurlijk weer is gaan schijnen”, zei Marco eerder in gesprek met De Telegraaf. Of het ook echt weer goed komt, zal de tijd leren. To be continued!

Lees ook: Lief: Marco Borsato krijgt speciale verrassing van fans

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress