Marco en Leontine vieren samen verjaardag van Mary Borsato

Marco Leontine Borsato samen

De twee ex-geliefden zijn samen gespot in een restaurant

Begin dit jaar werd bekend dat Marco en Leontine een punt achter hun huwelijk van twintig jaar zetten. Nederland was geschokt dat hét showbizzkoppel van Nederland niet meer samen is. Inmiddels zijn we enkele maanden verder en lijken Marco en Leontine, ondanks de scheiding, toch nog goed met elkaar door één deur te kunnen. Leontine was zelfs aanwezig bij het verjaardagsfeest van haar ex-schoonmoeder Mary en zat zelfs naast Marco.

Marco en Leontine samen gespot

Mary Borsato vierde gisteren haar 75e verjaardag. Met vrienden en familie werd dit gevierd in eetcafé Wijmpje Beukers in Amsterdam. Kleindochter Jada Borsato deelde in haar stories op Instagram een video van het gezellige verjaardagsfeest. In haar video is in een flits te zien dat Marco Borsato in het restaurant aanwezig is. Direct naast de zanger zit Leontine. De twee lijken gelukkig nog goed samen met elkaar overweg te kunnen. Bekijk hier de video terug. 

Felicitatie Mary Borsato

Eerder op de dag feliciteerde Leontine haar ex-schoonmoeder al op Instagram. Ze deelde een foto van Mary op haar eigen Instagrampagina en schreef bij de foto: “Lieve Mimi, gefeliciteerd met je verjaardag, dikke verjaardagskus van ons allemaal.”

Achternaam Leontine Borsato 

Vorige week draaide de geruchtenmolen overuren, nadat Leontine tijdens een boekpresentatie van Saskia Noort vermeld stond onder haar meisjesnaam: Leontine Ruijters. Sinds de aankondiging van de scheiding begin februari heeft Leontine tot nu toe altijd de naam van haar ex-man aangehouden. Ook op Instagram heeft Leontine nog steeds de achternaam Borsato aangehouden. Of de socialite ooit nog teruggaat naar haar eigen meisjesnaam is niet bekend.

Lees ook: Johan Derksen lijkt definitief afscheid te nemen van Veronica Inside

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard | Beeld: ANP – Novum Copyright Frans van Zijst