Marian deed in 2012 ook mee aan Boer zoekt Vrouw en schreef een brief aan deze boer

Was jou dit opgevallen?

Elke zondagavond zitten we gekluisterd aan de buis om te zien hoe het met de stellen in Boer zoekt Vrouw gaat. Marnix en Janneke bleken helaas geen match te zijn, maar bij de andere stellen hangt de liefde (nog) in de lucht. Zo ook bij Jan en Marian, die in de laatste aflevering gehuld waren in dezelfde trui. Marian lijkt haar boer te hebben gevonden, maar daarvoor heeft ze wel geduld moeten hebben. Zo deed de blondine al eens eerder mee aan Boer zoekt Vrouw.

In 2012 schreef Marian een brief aan boer Martin.

Martin

Fervent kijkers van Boer zoekt Vrouw was het wellicht al lang opgevallen. Marian is geen onbekende van het programma. Zo schreef de blondine in 2012 een brief aan boer Martin. De inmiddels 54-jarige boer kreeg maar liefst 276 brieven, maar de brief van Marian bleef niet onopgemerkt. Zo werd Marian uitgenodigd voor de speeddate en mocht ze mee op dagdate. Helaas ging ze niet mee uit logeren. Martin koos Jose, Wilma en Swaen als zijn logees. Martin koos uiteindelijk voor Wilma, met wie hij in in oktober 2013 in het huwelijksbootje stapte. Bekijk hier de dagdate terug. 

Boer Jaap en Marian

Marian gaf de moed gelukkig niet op en schreef dit seizoen opnieuw naar het programma. Na het zien van de oproep van Jaap dacht ze: “Wat een lieve man, ze bestaan nog”, deelt ze op de website van BzV. “Ik heb gelijk na overleg met mijn kinderen de volgende dag geschreven en het gepost.” Dit keer lijkt ze meer geluk te hebben, ze mocht komen logeren op de boerderij en Jaap koos haar als zijn match! De twee gingen samen naar Noorwegen en lijken zich daar goed te vermaken. In de aankomende aflevering van Boer zoekt Vrouw zal blijken of de twee nog samen zijn.

Lees ook: Boer zoekt Vrouw-kandidaat Ruud ontvangt honderden brieven

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Boer zoekt Vrouw | Beeld: KRO-NCRV