Marian had er moeite mee om de beelden met Jaap terug te kijken


De beelden terugzien is best moeilijk voor Marian

Vier miljoen kijkers zaten gisteravond aan de buis gekluisterd om te zien hoe het nu met de boeren gaat. De aflevering zat vol verrassingen: in het promofilmpje kwam Wim alleen aangelopen, maar in de aflevering bleek dat dit was omdat Marit in het buitenland zat en de twee nog steeds gelukkig samen zijn. Ook Marnix en Jaap zorgden voor verassingen.

Liefdesverdriet voor Jaap en Marian.

Reünie

De Boer Zoekt Vrouw-reünie zat vol verrassingen. Hoewel het erop leek dat Wim alleen achterbleef, was niets minder waar. Marit zat in Vietnam, maar was wel degelijk nog dolgelukkig met Wim. Ze hebben zelfs plannen om een hond te nemen en op korte termijn bij elkaar in te trekken. Bij Michelle en Steffi geen verrassingen, zij zijn nog steeds dolverliefd op hun mannen. Marnix choqueerde wel heel Nederland: hij kwam zomaar met een vriendin op de proppen! Emmie leek door de stijve boer heen te kunnen prikken en we zagen ineens een tot over zijn oren verliefde Marnix.

Verdriet

Helaas ging het niet bij iedereen goed. Hoewel Jaap en Marian een gezellige citytrip hadden in Noorwegen, strandde hun relatie toch. In Noorwegen zag de kijker Jaap al twijfelen en uiteindelijk bleek dat de twijfels te groot waren. Een verdrietige Jaap zat bij Yvon. Hij zei dat hij maar bleef twijfelen en zelfs twijfelde aan zijn keuze. Hij gaf toe dat hij misschien toch voor Petra had moeten kiezen. Yvon spoorde hem aan om Petra toch maar eens te bellen. Zij hebben het nog geprobeerd, maar ook die dates liepen op niets uit. Zo stond Jaap toch weer met lege handen.

Marian

Kort na de citytrip gingen Jaap en Marian uit elkaar. “Jaap en ik hebben een mooie tijd gehad en veel beleefd en genoten. In de realiteit blijken we toch geen match te hebben en bleef er niet genoeg over voor een leven lang oud worden samen,” zegt Marian tegen Boer Zoekt Vrouw. De afleveringen terugkijken was niet makkelijk voor Marian: “Ik vond het soms best moeilijk om de beelden te zien omdat de emoties dan weer boven komen.” Toch kijkt Marian ook met blijdschap terug op het avontuur. Ze gunt Jaap een leuke vrouw en hoopt dat het lukt.

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle verbreken koninklijk protocol om lieve reden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Linelle Deunk voor Boer zoekt Vrouw