Marieke Elsinga deelt huilfoto op Instagram

De goedlachse radio-dj deelt de tranen met haar volgers

We scrollen dagelijks door Instagram om de mooiste, knapste en meest leuke foto’s te bekijken en te liken. Soms zijn de foto’s zelfs zo perfect dat we er jaloers van worden. Want waarom heeft iedereen zo’n perfect leven en jij niet? Die gedachtegang wilde Marieke Elsinga eens doorbreken. Dit deed ze door een bijzondere foto te delen op Instagram.

“Tranen zie je nooit op Insta.”

Selfie

Op de foto zien we Marieke met een paar uitgelopen mascara-ogen. Dit komt duidelijk door een flink aantal tranen. Maar waarom? “Op social media lacht iedereen. Wie maakt er immers een foto als je huilt?”, zijn de eerste twee zinnen onder de foto van Marieke. De radio-dj vult dit aan met het volgende: “Toch is huilen soms zalig. Ook ik ben wel eens verdrietig, saggo of eenzaam. Net nog. Om niks hoor. Maar tranen zie je nooit op insta. No worries: niks aan het handje.”

Echte vrouw

De reacties onder de foto van Marieke zijn opvallend positief. Zo reageert Niels Geuzebroek: ‘Je ziet er prachtig uit als je huilt’, waarna Leco van Zadelhoff zegt: ‘Heerlijke leuke lieve echte vrouw!!! Love you!!!!’. Het is duidelijk dat deze ‘echte’ foto van Marieke goed in de smaak valt bij haar volgers.

Lees ook: Steeds meer jongeren hebben last van ‘smartphoneschedel’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld:X