Marieke Elsinga reageert op relatiegeruchten over haar en Mattie Valk

De geruchtenmolen draaide overuren nadat Mattie opdook op Bonaire waar Marieke vakantie vierde

Als je het ons vraagt bekt Mattie en Marieke ontzettend lekker. Daarnaast zijn de twee ook nog eens ontzettend goed in het maken van radio. Het is dus geen wonder dat de twee een succesvolle radio-ochtendshow runnen. Maar blijft het daarbij? Of vormen de twee, zoals veel mensen speculeren, een stel? Marieke laat van zich horen.

Zelfs haar Qmusic-collega’s vragen zich inmiddels af of de vonk is overgeslagen.

Vakantie

Wie Marieke Elsinga op Instagram volgt, kon zien dat de Qmusic-radiopresentatrice het erg naar haar zin had op Bonaire. Ze deelde het ene zonnige vakantiekiekje na het andere. Maar dat is niet het enige, de brunette kreeg op haar vakantiebestemming blijkbaar een bezoekje van niemand minder dan Qmusic-collega Mattie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vakantie op Bonaire was top! En kijk nou wie er óók nog opdook ?? Morgen vanaf 6u hoor je het hele verhaal! M. ?????

Een bericht gedeeld door Mattie & Marieke (@mattiemarieke) op

Chemie

De chemie tussen Marieke Elsinga en Mattie Valk spatte er al vanaf sinds de twee samen begonnen aan de ochtendshow Mattie & Marieke. Beiden benadrukten toen al dat er van een relatie geen sprake is, maar dit wordt opnieuw in twijfel getrokken door fans nadat de twee samen op Bonaire bleken te zitten. In een interview met RTL Boulevard geeft Marieke nu meer duidelijkheid over de situatie.

Géén stel

Het was voor de brunette een complete verrassing dat Mattie opeens opdook op Bonaire. Via WhatsApp liet de presentator weten dat hij in het vakantiehuisje van Marieke stond, tot haar grote verbazing. Toch is het puur vriendschappelijk wat er tussen de twee speelt. “Iedereen denkt dat we een setje zijn. Ik moet jullie toch teleurstellen: we zijn geen stel.  Zelfs het team waarmee we de ochtendshow maken stelde ons deze vraag. ‘Hebben jullie gezoend?’ Nee!’”, aldus Marieke tegen RTL Boulevard

Lees ook: Ruud de Wild en Olcay Gulsen doen het rustig aan in hun relatie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Instagram | Beeld: Qmusic