Mariska Bauer over herstel na herseninfarct: ‘Het heeft veel tijd nodig’

Mariska Bauer

Het is inmiddels vijf maanden geleden dat Mariska een herseninfarct kreeg. 

Herstellen van een herseninfarct is niet niks. Mariska Bauer kan erover meepraten. De vrouw van Frans Bauer kreeg zo’n vijf maanden geleden een herseninfarct en laat aan Shownieuws weten dat ze nog niet de oude is. 

Herseninfarct

Begin dit jaar werd Mariska getroffen door een herseninfarct. Eind februari vertelde ze in Hoge Bomen dat het beter met haar ging, maar dat ze snel moe is en slecht tegen prikkels kan. Maar hoe gaat het inmiddels met Mariska?  

Aan Shownieuws vertelt ze dat het herstel heel veel tijd nodig heeft. “Ik ben vooral bezig met het leren accepteren dat ik dit heb gehad”, begint Mariska. “Dat de oude Mariska, die altijd de bezige bij was, dat die er gewoon even niet meer is. En dat dat weer iets anders moet worden.” 

De oude worden

Of Mariska ooit weer volledig de oude wordt, durft ze niet te zeggen. “Ik weet het niet. Mijn energie, mijn lijf, mijn hoofd, als dat allemaal weer op de rit is, zal ik er heus wel weer zijn. Maar het heeft gewoon heel veel tijd nodig. Het is pas vijf maanden geleden hè.”

Gelukkig kan ze op haar man Frans Bauer rekenen, die haar onder andere helpt met het huishouden. “Ik heb nog nooit zoveel gedaan. Het is afzien thuis”, reageert Frans lachend. “Ik zet ze allemaal aan het werk”, lacht Mariska. En zo hoort het. 

Lees ook: Mariska Bauer openhartig na herseninfarct: ‘Alles is heel vermoeiend’

Bron: Shownieuws |Beeld: BrunoPress