Mark Baanders deelt verdrietig nieuws

Mark Baanders

De opnames van zijn nieuwe programma lopen anders dan gepland…

Mark Baanders zagen we afgelopen seizoen nog in Expeditie Robinson, en nu is hij hard aan het werk met de opnames van zijn nieuwe programma Baanders wil een baby. Door verdrietig nieuws lopen de opnames anders dan gepland, zo vertelt hij aan De Telegraaf.

Verdrietig nieuws

Samen met zijn vriend Boaz had Mark een wens: een gezin stichten. In Mark zijn nieuwe programma onderzoekt hij dan ook de uitdagingen en mogelijkheden om als homoseksuele man een gezin te stichten. Door verdrietig nieuws lopen de opnames anders dan gepland.

Mark en Boaz hadden een relatie van twee jaar, maar in een interview aan De Telegraaf laat Mark weten dat zijn relatie met Boaz over is. “Tot voor kort had ik het liefste met mijn ex-vriend Boaz een gezinnetje willen stichten, maar onze relatie is onlangs stukgelopen. Dit foutje in de sterren was helaas niet te voorzien toen ik voorstelde om over onze kinderwens een documentaire te maken”, vertelt Mark. Waarom de relatie over is, laat Mark niet weten.

Het perfecte plaatje op reis

Naast Mark zijn nieuwe programma, is hij binnenkort te zien als deelnemer aan het RTL4-programma Het perfecte plaatje op reis. Over zijn deelname moest Mark even nadenken, hij kwam namelijk net terug van Expeditie Robinson. “Na een tijdje kunnen mensen je ook beu worden. Wat mij uiteindelijk heeft overgehaald, is mijn angst dat er hierna misschien wel geen nieuw seizoen meer komt van de reiseditie, omdat het duur is om te maken”, vertelt Mark aan De Telegraaf. Toch heeft Mark er dus voor gekozen om wél aan dit programma mee te doen. Vanaf woensdagavond kunnen we Mark dan ook in Het perfecte plaatje op reis zien.

Lees ook: Wie is de Mol komt met seizoen met onbekende Nederlanders

Bron: Shownieuws | Beeld: NL Beeld