Aha! Mark Rutte wil meedoen aan dit tv-programma

Zien we Mark Rutte binnenkort in dit programma?

Mark Rutte is regelmatig te zien op tv, van persconferenties tot verkiezingsdebatten. Maar wellicht zien we hem binnenkort op een heel andere manier op tv. Als het aan de demissionair minister-president ligt in ieder geval wel. In de Shownieuws Sneltest werd Rutte namelijk het hemd van het lijf gevraagd en gaf hij antwoord op de vraag aan welk tv-programma hij stiekem mee wil doen. En daar kwam een verrassend antwoord uit. 

Oranje boevenpak

Rutte hoefde niet lang over zijn antwoord na te denken en wist het meteen: Jachtseizoen van StukTV. “Dat zou ik erg leuk vinden om aan mee te doen”, geeft Rutte toe. Jachtseizoen is een programma dat door het team van StukTV gemaakt wordt en op YouTube wordt uitgezonden. Bekende Nederlanders moeten (gekleed in een oranje boevenpak) vier uur lang uit handen zien te blijven van Giel, Thomas en Stefan (de presentatoren, red.). Onder meer Ali B, Fred van Leer, Rico Verhoeven en Marco Borsato hebben als eens meegedaan.

Erg verrassend

Giel de Winter, presentator van het programma Jachtseizoen, heeft ook gereageerd op het antwoord van onze premier en vind het erg verrassend. Giel noemt het een eer dat Rutte hun programma noemt en is duidelijk: “Mark, je bent van harte welkom.” Giel benadrukt alleen wel dat ze het niet makkelijk gaan maken. “We gaan je pakken, wat voor je plan je ook hebt”, aldus de presentator.

De liefde vinden

Wij zijn benieuwd of Rutte binnenkort daadwerkelijk te zien is in Jachtseizoen. Mocht hij zich helemaal op televisie willen storten, is het wellicht een idee om mee te doen aan First Dates. Onze demissionair minister-president is immers nog altijd vrijgezel, maar gaf onlangs nog toe open te staan voor een relatie. “Dat kan een keer gebeuren. Dan moet je tegen iemand oplopen en daar sta ik ook voor open”, vertelt hij aan RTL Boulevard. “Als dat een keer gebeurt dan heb je ineens een vrouw aan mijn zijde en wellicht zelfs een heel gezin.” We houden het in de gaten, Mark!

Lees ook: Mark Rutte doet een boekje open over hij vroeger als kind was

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress