Heel Holland Bakt-deelnemer Maroeska heeft rolletje in The Passion te pakken

De EO heeft bevestigd dat Maroeska meespeelt in The Passion

Na haar deelname aan de populaire bakwedstrijd Heel Holland Bakt kende heel Nederland de naam Maroeska Metz. Nu lijkt het erop dat we meer van haar gaan zien, want de bakster speelt dit jaar mee in The Passion.

Op 18 april zal Maroeska te zien zijn in The Passion.

Rolletje

Fans van The Passion en van Maroeska zullen nog even in spanning moeten zitten over welke rol Maroeska gaat vertolken. De makers willen nog niet kwijt wie de bakster zal spelen, maar ze zijn ook de beroerdsten niet en geven vast een hint. “Jezus koopt voor het laatste avondmaal brood voor zijn volgelingen”, aldus een woordvoerder tegen Nu.nl.

Negende keer

Dit jaar zal de The Passion opgevoerd worden in Dordrecht. Elk kaar weer trekt het evenement duizenden bezoekers en tig mensen zitten aan de buis gekluisterd om naar de beelden van het evenement te kijken. Het is dit jaar de negende keer dat de EO en de KRO-NCRV de handen in elkaar slaan om dit evenement te realiseren.

Edwin Jonker vertolkt dit jaar de rol van Jezus en Edsilia Rombley zal te zien zijn als Maria. The Passion 2019 is op 18 april live te volgen op NPO1.

Lees ook: Maroeska vertelt bij Jinek over Heel Holland Bakt-deelname

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: nu.nl | Beeld: Videostill KRO-NCRV