Married at First Sight-deelnemer Henk kondigt groot nieuws aan

Henk zet een grote nieuwe stap in zijn leven

Married at First Sight-deelnemer Henk is in de wolken met zijn nieuwe liefde. Het gaat de twee zelfs zo voor de wind, dat ze hebben besloten om te gaan samenwonen. Dit nieuws maakte Henk zelf bekend in een gesprek met RTL Boulevard. De eerste belangrijke stap is al gezet: Henk heeft zijn huidige woning te koop gezet. 

Henk en zijn nieuwe vriendin Katja

In het vorige seizoen van Married at First Sight leerden we onder andere deelnemer Henk kennen. Henk werd gekoppeld aan Chantal. Na een vliegende start bij het altaar bleek helaas al tijdens de huwelijksreis dat er geen toekomst voor hen samen in zat. De twee besloten dan ook om aan het einde van het seizoen van elkaar te scheiden. Toch heeft Henk niet lang alleen thuis gezeten, want niet lang na het programma leert hij de liefde van zijn leven kennen: Katja. De twee zijn stapelverliefd en hebben dan nu ook een nieuwe stap in hun relatie gezet. Ze gaan samenwonen.

Huidige woning te koop aangeboden

Op Instagram deelt Henk een foto van hem naast een makelaarsbord. Zijn huidige woning staat te koop! RTL Boulevard nam contact op met de oud MAFS-deelnemer om te vragen naar deze grote verandering in zijn leven. “Na acht maanden hebben we elkaar goed leren kennen”, zo vertelt Henk. “We hebben ontdekt dat we het wel tijd vonden worden om de volgende stap te zetten.” Zodra er een koper voor zijn woning is, laat hij zich direct inschrijven op het adres van Katja. “Omdat de kinderen daar op school zitten, is het een logische keuze dat ik bij haar intrek”, legt hij uit. Zijn dochter Deveny die we ook regelmatig in Married at First Sight voorbij zagen, is gaan samenwonen met haar vriend. “Er is dus geen reden om mijn huis aan te houden”, aldus Henk.

Lees ook: Henk blikt terug op zijn MAFS-avontuur met Chantal

Bron: RTL Boulevard, Instagram Henk van de Ven | Beeld: Videostill MAFS