Married at First Sight: is er toch nog hoop voor Ronald en Monique?

De lange, innige kus tussen Ronald en Monique was een onverwachte wending

In Married at First Sight konden we vorige week zien hoe de sfeer compleet omsloeg tijdens de huwelijksreis van Ronald en Monique. Monique had eerder Ronald duidelijk gemaakt hoe ze over hun huwelijk dacht en stak haar mening niet onder stoelen of banken. Toch werden de kijkers gisteren getrakteerd op een zeer onverwachte wending die niemand meer aan zag komen.

Monique en Ronald deelden een lange, intieme kus.

Afwijzing van Monique

We beginnen bij het begin, want Monique gaf op de eerste avond van hun huwelijksreis haar keiharde mening wat betreft haar kersverse man Ronald. Zo zou haar eerste blik toen ze Ronald in de trouwzaal zag al genoeg gezegd hebben en heeft ze geen seksuele klik met hem. Voor Monique was het duidelijk: haar huwelijk met Ronald zat er duidelijk niet in. Tot een week erna het onverwachte gebeurde, want Ronald en Monique hebben na een gezellige avond samen een intieme zoen gedeeld. 

Deur op een kier

Haar intieme moment met Ronald lijkt een vlammetje ontwaakt te hebben bij Monique: “Ik vond dat eigenlijk helemaal niet onprettig.” Het duurt niet lang of Monique realiseert zich dat ze misschien wel te snel oordeelde over haar nieuwe man. Aan het einde van de aflevering vraagt ze Ronald of hij er mogelijk nog voor open staat om de deur op een kier te zetten. Nu is echter Ronald onverbiddelijk en laat dat niet gebeuren. “Ik ben zo gekwetst door die eerste paar dagen, dat is onbeschrijfelijk. Misschien was het allemaal anders gelopen, maar nu niet. Het is voor mij klaar”, zo laat Ronald Monique weten.

Kijkers Married at First Sight

De 59-jarige Monique vraagt zich nu af of ze ooit nog een man kan ontmoeten. Ze beseft dat ze het voor zichzelf heeft verpest: “Ik heb mijn eigen glazen ingegooid.” De kijkers van Married at First Sight gisteravond zijn trots op Ronald en vinden het stoer dat hij nu voor zichzelf kiest.

Lees ook: Married at First Sight zoekt vrijgezellen die mee willen doen aan het programma

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Linda | Beeld: Videostill MaFS