Kijkers Married at First Sight liggen dubbel om ‘Peter’

De aflevering van gisteravond kende een hilarische scène

Gisteravond zagen we in Married at First Sight hoe Peter en Paul zich opmaken voor hun huwelijk, in de wetenschap dat ze elkaar eindelijk gaan ontmoeten. De heren trekken alles uit de kast om zo mooi mogelijk voor de dag te komen. Gelukkig krijgt Peter hulp van een goede vriendin, tot grote hilariteit van kijkers van het programma. 

De goede vriendin van Peter, die hem te hulp schiet op zijn grote dag, laat bij veel kijkers een onuitwisbare indruk achter.

Married at First Sight

In het vierde seizoen van Married at First Sight geven ook twee mannen elkaar het jawoord: Peter en Paul. Peter is een Utrechtse verpleegkundige en uitermate tevreden met zijn leven. Hij zoekt alleen nog een vaste partner, om het plaatje helemaal compleet te maken. De 55-jarige heeft in het verleden volop genoten van het single-bestaan en zoekt nu een ‘maatje’ om zijn leven mee te kunnen delen. De eveneens 55-jarige Paul werkt ook in de zorg. Hij trouwde al twee keer eerder met een vrouw, maar heeft vrijwel zijn hele leven al gevoelens voor mannen. Nu is hij klaar om deze gevoelens ruim baan te geven.

‘Peter’

Om een goede indruk te maken op zijn aanstaande partner, doft Peter zich voor zijn grote dag flink op. Hij krijgt hierbij hulp van een goede vriendin, op wie hij altijd kan rekenen. De vrouw bedoelt het allemaal heel goed, maar Twitteraars komen niet meer bij, omdat ze letterlijk na íedere zin zijn naam zegt. Het is Peter voor en Peter na en dat valt dan ook een hoop kijkers op.

De vijfde aflevering van Married at First Sight kun je hieronder bekijken. Het fragment met de vriendin van Peter begin bij 35:20.

Lees ook: Patty Brard deelt hoeveel ze in een jaar is afgevallen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTL XL