Mart Hoogkamer liet naam vriendin al na drie maanden tatoeëren

Mart Hoogkamer

‘Hij zei dat hij me iets ergs moest vertellen, hij had er pijn van’

Mart Hoogkamer is na zijn eerste nummer 1-hit niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Maar naast zingen heeft de Ik ga zwemmen in Bacardi Lemon-zanger nóg een grote liefde: zijn vriendin Jennifer. In gesprek met Beau Monde vertelt Mart over een bijzondere verrassing voor zijn geliefde. 

Roem

Mart en Jennifer zijn nu anderhalf jaar samen. “Net nadat het filmpje viral ging waarin ik op het strand ‘Unchained melody’ aan het zingen was”, vertelt de zanger in de nieuwste Beau Monde. Jennifer: “Die had ik niet gezien. Ik had zijn naam wel eens gehoord, maar kende geen enkel liedje van hem.” Dat ze de zanger nog niet kende, vond Mart juist leuk. “Jen is heel nuchter. Roem interesseert haar niet. Geld ook niet. Als ik ergens een groot bedrag aan uitgeef, is ze de eerste die zegt dat het belachelijk is.”

Bijzondere verrassing

Het stel is misschien nog niet heel lang samen, ze weten nu al zeker dat ze voor elkaar gemaakt zijn. Mart: “Jen is de vrouw voor mij.” Natuurlijk staat de naam Jennifer dan ook op het zwaar getatoeëerde lijf van de jonge zanger vereeuwigd. “Dat was al na drie of vier maanden”, vertelt Jennifer over deze bijzondere verrassing. “Hij zei dat hij me iets ergs moest vertellen, hij had er pijn van. Ik dacht dat hij ging zeggen dat onze relatie het toch niet ging worden. Maar nee. De tatoeage laten zetten was zijn manier om te zeggen dat hij het met me meende.”

Huisje, boompje, beestje, kindje

Een huis vol gouden platen, dat is zijn droom. Al heeft Mart daarnaast nog een wens: huisje, boompje, beestje, kindje. Die kindjes zijn voorlopig toekomstmuziek, maar het beestje is er al wel, in de vorm van de zes maanden oude pomeriaan Roley – wederom een verrassing voor zijn vriendin. Jennifer: “Ik heb Roley van Mart voor mijn verjaardag gehad. Ik verwachtte een tas, of iets in die categorie, maar het werd een hond. Ik was eerst nerveus. Mijn ouders hebben een enorme boerboel (grote waakhond, red.), als dat maar goed gaat, maar na even aftasten zijn ze nu maatjes. Roley is heel klein en kan overal mee naartoe. Het is echt een schatje.” Al heeft dat niet alleen maar voordelen volgens Mart: “Ik had het hondje nooit moeten kopen, al Jens aandacht gaat nu naar hem!”

Het hele interview met Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer lees je in de nieuwste Beau Monde. Vanaf morgen in de winkel! 

Lees ook: Wow! Dit is het salaris van minister-president Mark Rutte

Bron: Beau Monde | Beeld: Brunopress