Martien bevestigt nieuwe liefde Maxime: ‘Hij past helemaal in onze familie’

Het is het ‘eerste echte vriendje’ van jongste dochter Maxime

Het familiekiekje dat Maxime Meiland op Instagram plaatste ter ere van haar vaders 59e verjaardag hield de gemoederen flink bezig. Wie is die onbekende man? Is dat haar nieuwe vriend? Gelukkig hoefden we niet lang in spanning te zitten, want het verlossende woord is daar. Martien Meiland bevestigt dat zijn jongste dochter een nieuwe liefde heeft. 

Verjaardagskiekje

Maxime deelde gisteren een foto van Martiens 59e verjaardag, waarop zij te zien was met Martien, Erica, Montana, Claire, Dirk en een onbekende man. Wij kwamen er na wat speurwerk achter dat het ging om Leroy Molkenboer. Hoewel alle signalen erop wezen dat het ging om de nieuwe liefde van Maxime, werd dit nog niet officieel bekend gemaakt. Gelukkig duurde dit niet lang. Papa Martien bevestigt dat zijn dochter inderdaad in de wolken is met haar nieuwe vriend Leroy.

View this post on Instagram

Happy fam!??

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland) on

Papa’s goedkeuring

“Het klopt en het is hartstikke leuk”, zegt Martien tegen RTL Boulevard. “Het is een onwijs leuke jongen. Buiten het feit dat hij er goed uitziet, is hij heel aardig en hij past helemaal in onze familie.” Maxime heeft cameraman Leroy leren kennen toen hij in Frankrijk een leader op kwam nemen voor de serie Chateau Meiland. De vonk sloeg meteen over. “Het klikte”, zo vertelt Martien. “Je zag het ontstaan tijdens de draaidagen. Na afloop zaten we gezellig te wijnen en toen zei hij tegen Erica: ‘Alsof ik in een warm bad kom bij deze familie.’ Dat is natuurlijk leuk om te horen.”

Eerste echte vriendje

Martien vindt het fijn dat hij een nieuwe schoonzoon heeft. Hij is dan ook hartstikke blij voor zijn 24-jarige dochter. “Ik vind het zó leuk voor haar. Het is haar eerste echte vriendje”, aldus Martien. Maxime kreeg eerder wel dochter Claire met een man, maar deze beschouwde ze zelf niet ‘officieel’ als haar vriend. Hij zag de rol van vader namelijk niet zitten.

Lees ook: Maxime Meiland over terugkeer naar Nederland: ‘Ik heb behoefte aan een beetje normaler leven’

Bron: Algemeen Dagblad | Beeld: Videostill YouTube