Gieren: verbijsterde Martien kan niet ‘wijnen’ bij McDonald’s

Bij gebrek aan zijn favoriete drankje verliet Martien de zaak

Geen wijn? Dat komt niet voor in het woordenboek van Martien Meiland. De flamboyante tv-persoonlijkheid besloot gisteren in zijn Franse woonplaats Beynac naar de McDonald’s te gaan met zijn familie, maar kwam daar voor een onaangename verrassing te staan. Er stond geen wijn op de kaart! Een ander drankje nemen was natuurlijk geen optie voor de kasteelheer, dus verliet Martien zichtbaar geïrriteerd het fastfoodrestaurant.

”Waar staat de wijn?”

Geen wijn

Op Instagram deelt Martien een hilarisch filmpje. Hierin is te zien hoe hij samen met zijn familie in de McDonald’s is en een bestelling doet via het online bestelsysteem. ”Wat wil je drinken?”, hoor je Montana aan haar vader vragen. ”Wijn! Waar staat de wijn?”, vraagt Martien zich hardop af. Dan komt hij erachter dat de fastfoodketen zijn favoriete drankje niet serveert. ”Ze hebben het niet. Wat is dit?”, roept Martien chagrijnig uit.

Geannuleerd

Het gaat van kwaad tot erger. ”We zijn bij de Mac, pap”, probeert Maxime hem duidelijk te maken. Maar daar wil Martien niets van weten. ”Ach, daar hebben ze toch wel wijn?!”, reageert hij verontwaardigd. ”Nou, lekker dan… Dan hoef ik niks!” Vervolgens is in het filmpje te zien dat de bestelling wordt geannuleerd en Martien zich naar de uitgang begeeft.

Instagram

Het hilarische filmpje levert veel reacties op van volgers. ”Hilarisch! Wijnen, wijnen, wijnen!”, ”Geen wijn = niet fijn” en ”Ik ga stuk”, luiden enkele opmerkingen. Onder het bericht worden daarnaast vooral veel mensen getagd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gillen!!?

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

Lees ook: Maxime Meiland over dochtertje: ‘Claire kwam als een verrassing’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill