Waarom Martien Meiland niets te maken wil hebben met Frank en Rogier

Martien Meiland

Martien is niet bepaald te spreken over de interieurstylisten

Martien Meiland heeft zich in een interview met Weekend negatief uitgelaten over zijn SBS6-collega’s Frank en Rogier. De kasteelhouder liet weten bepaald geen fan te zijn van de interieurstylisten. ”Ik mag iemand, of ik mag iemand niet. Ik kan niet spelen alsof ik heel erg op iemand gesteld ben”, zo legde hij uit in het weekblad. 

Er gaan geruchten dat de interieurstylisten langs zouden willen komen in het Franse kasteel van Martien.

Chateau Meiland

Al een tijdje gaan er geruchten dat Frank en Rogier voor hun programma willen langskomen in de Franse chambre d’hotes van Martien en Erica, maar daar is volgens Martien geen sprake van. ”Die twee zijn hier niet geweest en dat gaat ook nooit gebeuren. Mijn familie en ik zijn totaal geen fan.”

Geen jaloezie

Hoewel Martien niet bepaald positief spreekt over Frank en Rogier, laat hij weten niets persoonlijks te hebben tegen het duo. Daarnaast is er volgens de excentrieke kasteelhouder geen sprake van jaloezie. ”Jaloezie is mij sowieso vreemd. Ik gun ieder mens het beste. Ook Frank en Rogier. Maar ik heb gewoon niets met hen. Ik voelde door de beeldbuis al aan dat onze karakters niet met elkaar zouden matchen”, aldus Meiland.

Welkom

Maar als de Paleis voor een Prikkie-heren ooit op bezoek willen komen als gasten, dan staat de deur wél voor ze open, zegt Martien. ”Dat is toch anders. Iedereen is hier welkom, ook Frank en Rogier. Als ze ooit komen, dan zullen we ze een onvergetelijk verblijf proberen te bezorgen, zoals we dat doen voor al onze gasten.”

Lees ook: Humberto Tan ging in therapie: ‘Voor een huwelijk moet je vechten’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill