Martien Meiland klaart de lucht rondom ‘ruzie’ met Frank en Rogier

Martien over Frank en Rogier

Volgens Martien zou er helemaal geen sprake zijn van ‘een ruzie’ met de Paleis voor een Prikkie-mannen

Vorige week waren media ervan overtuigd dat Martien ‘geen fan’ zou zijn van de interieurstylisten Frank en Rogier. Martien zou zich in een interview met Weekend hebben uitgelaten over de mannen: “Ik mag iemand, of ik mag iemand niet. Ik kan niet spelen alsof ik heel erg op iemand gesteld ben.” In een videocall met Shownieuws klaart hij de lucht en laat hij weten geen problemen te hebben met Frank en Rogier.

Volgens Martien is er niets waar van de uitspraken die hij volgens het roddelblad Weekend zou hebben gedaan.

Aardige, lieve mensen

“Ik had vernomen dat er in een blad had gestaan dat ik ze niet leuk zou vinden, of zo? Dat is natuurlijk helemaal niet waar, het zijn hartstikke aardige, lieve mensen. Ik heb ze ooit een keer bij een groothandel in Hillegom ontmoet!”, laat Martien aan Shownieuws weten.

Tv-opnames

Wel zouden volgens Martien Frank en Rogier langs willen komen bij Chateau Marillaux om tv-opnames voor hun eigen programma te maken. Hier is volgens Martien echter helemaal geen tijd voor. “Ik had vernomen dat zij hier al opnames wilden maken voor hun eigen programma, maar door de drukte kan dat gewoon niet, daar hebben we daar helemaal geen tijd voor.”

Storm in een glas water

De kasteeleigenaar laat nog eenmaal blijken echt geen problemen met de interieurstylisten te hebben. Volgens hem is het allemaal een storm in een glas water en vindt hij het allemaal ‘prima’. “Frank en Rogier heten ze toch? Nou, prima mensen!”

Lees ook: Frank en Rogier reageren op ‘bonje’ met Martien Meiland

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill, Shownieuws