Gespot: Martien Meiland zit met MAFS-kandidaat Danny op het terras

martien-meiland-danny-terras

Ook Danny heeft van zich laten horen over het onderonsje

Een geheimzinnige foto van Martien Meiland (59) op Instagram hield de gemoederen flink bezig. De voormalige kasteelheer zat namelijk met Married at First Sight-kandidaat Danny (41) op het terras. En aan de foto te zien, hadden de twee het enorm gezellig. 

Married at First Sight

Martien liet in een interview met Robbert Rodenburg al weten verzot te zijn op het programma Married at First Sight. Maar vindt hij het programma leuk óf zijn het de kandidaten die zijn interesse wekken? Martien deelde namelijk een mysterieuze foto op Instagram waarbij hij op het terras zat met toenmalige MAFS-kandiaat Danny. Danny werd destijds gematcht aan Rein, maar het huwelijk hield helaas geen stand. Misschien dat hij bij Martien wel zijn geluk vindt? Hij zorgt er in ieder geval al wel voor dat de voormalige kasteelheer zijn vertrouwde wijntje laat staan. “Word ik overgehaald voor een cocktail Cosmopolitan, weet hij niet dat ik van wijn houd”, luidt de tekst bij de innige foto.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

Regenbuien

De twee mannen werden gespot op een overdekt terras in Amsterdam. Met de regenbuien was het nog best lastig om een terras te vinden, zo liet Danny weten aan Shownieuws. Ook was hij openhartig over hoe de twee mannen contact kregen: “Martien had mij een berichtje gestuurd tijdens het programma Married at First Sight. Hij vroeg hoe ik met de media-aandacht om ging.”

Een nieuw afspraakje

Op de vraag of we Martien nog vaker gaan spotten met Danny, wilde hij niets kwijt. “Ik drink wel vaker met iemand een drankje”, aldus de voormalige MAFS-kandidaat. Danny werd al eerder gespot met Antoine, een andere MAFS-kandidaat. Ook bij Antoine hield het huwelijk geen stand, maar het leek er even op dat hij zijn geluk had gevonden bij Danny. Vooral toen Danny een foto deelde waarop te zien was dat hij Antoine een kus gaf, draaide de geruchtenmolen overuren. Wij zijn benieuwd hoe dit afloopt!

Lees ook: Dat wordt wijnen: er komt een zesde seizoen Chateau Meiland

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress