Martien Meiland shockeert fans met compleet nieuwe look

Wauw, wat een ander gezicht!

Zeg je ‘wijn’, dan zeg je Martien Meiland. Vorig jaar raakte Nederland verknocht aan het realityprogramma Chateau Meiland. Met als ultiem middelpunt natuurlijk de extravagante Martien. Inmiddels weten we allemaal dat Martien niet vies is van een elegante look mét natuurlijk een bijpassende sjaal. De gastheer vond het tijdens de quarantaine blijkbaar tijd voor een compleet andere look en shockeert zijn fans met zijn nieuwe uiterlijk. 

Nieuwe look Martien Meiland

Het is even wennen, want het is een look die we nog niet eerder van Martien zagen. In een nieuwe video die hij donderdag online zette heeft hij namelijk een flinke snor! Op Instagram promoot Martien in zijn nieuwe video de La Familie Meiland Wijn voor de paasdagen. In de reacties op Instagram hebben de volgers van Martien het echter niet over de lekkere wijnsoorten, maar de opvallende snor van Martien. De meningen over de nieuwe look van de kasteelgastheer lopen flink uiteen. Zo reageert presentator Viktor Brand: “Nou ja… Wie heeft jou geknipt?! Pittig hoor!”.

Gemixte reacties

Naast een hoop volgers die de opvallende snor niet echt vinden passen bij Martien, kan hij ook op een hoop complimenten rekenen. “Fijn dat je er wat beter uitziet! Kleurtje, ontspannen”, en schrijft een ander “Wat een goeeeeddd snorretje!”. Tenslotte vindt iedereen het erg leuk dat de gastheer iedereen een fijn Pasen wenst en krijgt hij vele wensen voor een fijn Pasen terug. Bekijk hieronder de video van Martien Meiland met zijn nieuwe look. Wat vind jij, de snor laten staan of niet?

Lees ook: Martien Meiland ziet niets met rechteroog: ‘Ik weet niet beter’

Bron: Instagram Martien Meiland | Beeld: Hollandse Hoogte, Remko de Waal