Martien Meiland gaat voor opvallende nieuwe look en het is hilarisch

Martien Meiland look

Kijkers van het programma kwamen niet meer bij

Martien Meiland (59) heeft een nieuwe look, zo is te zien in de laatste aflevering van Chateau Meiland. Je bent een kasteelheer of je bent het niet, zal Martien hebben gedacht. En dus trekt hij alles uit de kast voor een bezoekje aan de huisarts. Dochter Maxime (24) wordt opgetrommeld om zijn snor een verfbeurt te geven. 

Verfbeurt

“Wil je dat voor mij doen, die snor verven”, vraagt Martien aan zijn dochter. “Ik ga zo niet naar die huisarts.” Maxime houdt met moeite haar lach in. “Nee, je moet niet lachen”, spreekt hij zijn dochter toe. En dus pakt Maxime de verfkit erbij en gaat ze aan de slag.

Nieuwe look

“Je kan maar één keer een eerste indruk maken”, deelt Martien zijn wijsheid. En dat is natuurlijk zeker waar. Martien zelf is helemaal blij met zijn nieuwe, donkere snorretje. Toch is niet iedereen onder de indruk van zijn nieuwe look. “Het is een beetje Hitler-achtig”, zegt Erica over Martiens donkere snorretje. Volgens zijn 24-jarige dochter zit daar juist een voordeel aan. “Dan maak je meteen een statement: niet met mij fucken.”

Hilariteit

Kijkers van Chateau Meiland kwamen niet meer bij door het tafereel. Hoewel het dus voor veel vermaak heeft gezorgd, zijn de kijkers toch niet zo’n fan van de donkere snor. Op Twitter laat iemand weten: “Vreselijk Martien, die snor. Sorry.” Iemand anders zegt: “Gewoon grijs laten. Niet meer verven.” Lees hieronder nog meer hilarische reacties van fans.

Lees ook: Oelala! Is dit de nieuwe vriend van Maxime Meiland?

Bron: RTL Boulevard, Twitter | Beeld: Videostill YouTube