Martien Meiland over programma Wie het laatst lacht: ‘Dat was zó heftig’

Martien Meiland

Het belooft een hilarische uitzending te worden

Stel hè: je ontmoet voor het eerst je schoonzoon, je vindt ‘m maar zozo en dan gaat hij opeens op één knie om je dochter ten huwelijk te vragen. Dan sta je even gek te kijken, zo weten Martien en Erica Meiland dat maar al te goed. Ze werden in de maling genomen in het programma Wie het laatst lacht.

Complot

“Dit was zó heftig”, vertelt Martien op Instagram over zijn ‘deelname’ aan het programma Wie het laatst lacht van Wendy van Dijk. Hij en Erica werden niet alleen in de maling genomen door Wendy, maar ook hun bloedeigen dochter Maxime zat in het complot.

Ontmoeting schoonzoon

Maxime heeft haar ouders opgetrommeld voor een lunch met haar nieuwe vriend. Wanneer hij binnen loopt, valt van Martiens gezicht meteen af te lezen dat hij niet erg blij is met zijn nieuwe schoonzoon. Dat wordt allemaal alleen maar erger wanneer hij op één knie gaat en Maxime ten huwelijk vraagt.

Grande catastrophe

De blikken die Erica en Martien uitwisselen tijdens het aanzoek spreken boekdelen. “Het is verschrikkelijk”, moppert Martien wanneer de twee elkaar innig zoenen. “Ik had van jou wel meer verwacht”, oppert Erica nog droogjes. Maar wanneer Wendy in beeld verschijnt, wordt het allemaal duidelijk. De twee zijn gigantisch in de maling genomen. “Gelukkig was het allemaal niet waar!” schrijft Martien blij op zijn Instagram waar hij ook een hilarisch fragment van de aflevering plaatst. 

Wie het laatst lacht met de Meilandjes is vrijdagavond om half 9 te zien bij SBS6.

Lees ook: Uit de oude doos: zo zag Maxime Meiland eruit tijdens haar zwangerschap

Bron: Instagram Martien Meiland | Beeld: Videostill Chateau Meiland

Array