Martien Meiland neemt totaal geen blad voor de mond in Ranking the Stars

Martien Meiland Ranking the Stars

Tim den Besten wordt niet door Martien gespaard in het programma

Het tv-programma Ranking the Stars zorgt wekelijks voor op en top vermaak. Helemaal nu tv-persoonlijkheid Martien Meiland (58) heeft plaatsgenomen in het panel van bekende Nederlanders. Dat de extravagante Martien geen blad voor de mond neemt moge inmiddels duidelijk zijn. In de aflevering van gisteravond kreeg vooral Tim den Besten (32) de wind van voren.

Martien is goudeerlijk als hem gevraagd wordt wie het eerste naar een plastisch chirurg zou stappen.

Top 10 – plastische chirurgie

De bekende Nederlanders dienen door Martien op de juiste volgorde te worden gezet als het gaat om wie het eerste naar een plastisch chirurg zou stappen. Een eitje voor Martien, zo lijkt het. Hij begint zijn top 10 met Ryanne en werkt zijn lijstje met veel eerlijkheid af. Tot Martien bij zijn top 3 komt en hij Tim den Besten op nummer 3 plaatst. Volgens Martien zou Tim wel een bezoekje mogen brengen aan de dokter. “Het liefst vandaag dan morgen. (…) Als je zo uit een baarmoeder komt. Daar kan Tim ook niets aan doen.”

Humor

Aan de reactie van Tim te zien is het duidelijk dat de mening van Martien totaal onverwachts voor hem komt. Gelukkig ziet hij de humor er wel van in en begint hij hard te lachen als Martien zijn uitspraken doet. “Ik was al bang, maar ik had deze echt niet zien aankomen”, zegt Tim lachend. Wanneer Paul de Leeuw vraagt op welke plek Tim zichzelf heeft geplaatst, antwoord Tim met nummer 10. “Ik kan het niet betalen.”

Bekijk hieronder de aflevering van Ranking the Stars terug. Kijk vanaf 37 minuten het fragment van Martien en Tim terug:

Lees ook: Op deze dag is Martien Meiland te zien als presentator van Cash or Trash

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL XL | Beeld: Videostill