Martien Meiland maakt debuut op het witte doek: ‘Ik krijg een rol’

Het wordt de eerste acteerklus voor Martien

Martien Meiland is van tv-persoonlijkheid naar presentator gegaan, en het gaat de realityster goed af. Het programma First & Last, dat hij met Britt Dekker presenteert, kan wekelijks rekenen op veel kijkers. Martien zoekt het nu in een heel andere hoek en gaat acteren. Wat leuk! Of zoals Martien zou zeggen: ‘Zo goed naar mijn zin!’

Enthousiast

Martien Meiland maakt het goede nieuws zelf bekend bij Shownieuws: “Ik krijg een rol, een hele leuke rol.” De realityster wil nog niet vertellen wat de rol gaat zijn, want het moet een verrassing blijven. “We houden het heel spannend”, zegt een enthousiaste Martien. Wel verklapt hij dat we binnenkort al meer nieuws over zijn rol en de film krijgen.

Britt Dekker

Het zou de eerste filmrol van Martien zijn. De vraag blijft natuurlijk of er ook een rol voor collega Britt Dekker is weggelegd. In een interview met Beau Monde liet Britt al weten erg gesteld te zijn op Martien. “Het gebeurt vaak dat mensen die heel snel beroemd worden, gaan zweven. Martien niet. Hij behandelt iedereen hetzelfde: BN’ers, maar ook de visagist en degene die ons water komt brengen.” Britt heeft haar acteerdebuut in 2019 al gehad, met de film Whitestar.

Sinterklaasfilm

Shownieuws-collega Albert Verlinde heeft wel een vermoeden in wat voor film we Martien gaan zien schitteren. Hij kent namelijk de producent, en die heeft een paar succesvolle films op zijn naam staan. “Het zou mij niets verbazen als hij opduikt in een Sinterklaasfilm. Dat zou hartstikke leuk zijn”, deelt Albert. Zelf ziet hij Martien wel als kasteelheer of interieurontwerper in de film. “De rol zou vast op zijn lijf geschreven zijn”, aldus Albert. De rol van Sinterklaas is waarschijnlijk weggelegd voor Robert ter Brink, die de rol van de overleden Bram van der Vlugt heeft overgenomen. We zijn benieuwd wanneer we Martien op het witte doek gaan zien!

Lees ook: Johan Derksen (72) stopt volgend jaar met televisie: ‘Ik ga het niet missen’

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress