Martien over het grote succes van de kijkcijferhit Chateau Meiland

De excentrieke Martien vertelt in geuren en kleuren over zijn ervaringen rondom het programma

Eind mei startte het nieuwe tv-programma Chateau Meiland, met in de hoofdrol de uitbundige Martien, zijn vrouw Erica, huisvriendin Carolien en dochters Maxime en Montana. Heel Nederland keek elke maandag uit naar de familie en hoe ze een prachtig kasteel in Midden-Frankrijk om wisten te toveren tot een chambres d’hôtes. Martien vertelt nu voor het eerst in een interview met RTL Boulevard hoe hij al het succes rondom het SBS-programma heeft ervaren.

De aflevering van afgelopen maandag trok maar liefst 878.000 kijkers!

Volgeboekt

Iedereen heeft het erover: Chateau Meiland. De familie Meiland begon aan een nieuw avontuur in Frankrijk en maakte van het vervallen ‘Chateau Marilleux’ een waar pareltje. De familie is nog maar net uitgeklust of de kamers zijn nu al voor de rest van het jaar volgeboekt. Gasten kunnen pas vanaf 2020 weer terecht in het prachtige kasteel.

Tijd voor rust

Martien vertelt over de ups en downs die ze als hechte familie hebben ondervonden tijdens de grote verbouwing. Hij is op dit moment overdonderd door al het succes, maar vraagt nu vooral om rust. “Je moet blokken, want wij houden dat anders niet vol. Wij willen ook een keer een dag vrij. Weet je, wij hebben die hele stad hier nog niet gezien. Wij moeten weer even rustig aan doen en pas op de plaats maken”, vertelt hij.

Het eindresultaat

Hoewel er nog steeds genoeg klussen in en rondom het kasteel moeten worden uitgevoerd, is de chambres d’hôtes nu inmiddels wel beschikbaar voor de gasten. Na maanden hard werken, doet het Martien goed om zulke positieve reacties van de eerste gasten te krijgen. “Weet je wat ze zeiden toen ze in de kamer stonden? Ze vonden het net een balzaal. Daar word ik helemaal gelukkig van!”, riep hij vol enthousiasme. Ook de kijkers raken niet uitgepraat over het verbluffende eindresultaat wat ‘de Meilandjes’ met elkaar hebben neergezet.

Bekijk hier het hele interview met Martien en RTL Boulevard.

Lees ook: Oh nee! Toch geen nieuw programma voor Frank en Rogier

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Twitter | Beeld: Videostill