Martijn Krabbé blikt terug op bruiloft met prachtige trouwfoto

De presentator stapte twee jaar geleden in het huwelijksbootje

Afgelopen zondag was een speciale dag voor Martijn Krabbé en zijn vrouw Deborah. Het was namelijk precies twee jaar geleden dat zij het jawoord zeiden tegen elkaar. Op Instagram blikt Martijn terug op dit bijzondere moment.

Bijzondere dag

“Twee jaar getrouwd vandaag!!!”, schrijft Martijn blij bij een prachtige foto van zijn trouwdag. Te zien is hoe hij de hand van zijn grote liefde Deborah vasthoudt en zij beiden stralen van geluk. “Love you allerliefste!!”

Felicitaties

Volgers van Martijn overspoelen de presentator en zijn vrouw met ontzettend veel lieve reacties. Zo schrijft Wendy van Dijk: “Wat een heerlijke foto! Gefeliciteerd lief stel.” Ook Jan Smit laat een reactie achter. “Van harte!”, schrijft hij.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martijn Krabbe? (@martijn_krabbe)

Gezin weer terug

Het is niet zo gek dat Martijn uitgebreid stilstaat bij zijn trouwdag. Dat hij opnieuw in het huwelijksbootje mocht stappen, was voor de presentator een droom die uitkwam. Wat de droom nóg mooier maakte, is dat zijn kinderen een belangrijke rol hadden tijdens de ceremonie. Zo stonden zijn dochters Deborah bij toen ze naar binnen liep en mocht zijn zoon Achilles de ringen brengen. “Het mooiste geschenk voor mij is dat ik dacht dat mij nooit meer een gezin gegund was. En ik heb gewoon mijn gezin weer terug. Het kan zomaar weg zijn en het kan dus kennelijk ook zomaar weer terugkomen”, zei Martijn na zijn bruiloft twee jaar geleden. Lief!

Lees ook: Martijn Krabbé laat weten hoe het met hem gaat na coronabesmetting

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress