Maatje minder: Martijn Krabbé op dieet voor aanstaande huwelijk

Hij stapt binnenkort in het huwelijksbootje met partner Deborah

Martijn Krabbé is flink aan de lijn voor zijn aanstaande huwelijk. Dat vertelde de presentator woensdagavond in RTL Boulevard. Martijn treedt binnenkort in het huwelijk met zijn verloofde Deborah Wietzes en is vastberaden er piekfijn uit te zien op de grote dag. Wanneer de twee precies gaan trouwen, is nog onbekend.

De exacte datum van het huwelijk is niet bekend, maar Martijn en Deborah trouwen naar verwachting ergens deze zomer.

Eiwitzakjes

De The Voice-presentator is al een tijdje op dieet om er straks op zijn best uit te zien op de trouwfoto’s. ”Ik leef al twee maanden op eiwitzakjes”, grapt hij in een interview met RTL Boulevard over het nieuwe seizoen van The Voice of Holland. ”En ik hoop het zo lang mogelijk vol te houden.” De 51-jarige presentator wil niet delen hoeveel hij inmiddels al kwijt is. ”Maar het doet mij goed dat het mensen opvalt”, voegt hij eraan toe.

Huwelijk

Wanneer Martijn en Deborah elkaar het jawoord zullen geven, is niet bekend, maar naar verwachting vindt de grote dag ergens deze zomer plaats. Het stel ontmoette elkaar tijdens een wintersport en maakte afgelopen augustus bekend samen te zijn. Martijn vroeg zijn vriendin in december ten huwelijk met een sinterklaasgedicht.

Lees ook: Rogier van tv-programma Gordon Gaat Trouwen opnieuw vader geworden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Patrick Harderwijk