Mary Borsato over Leontine: ‘Zij zal altijd mijn schoondochter blijven’

borsato leontine

Marco Borsato zette Leontine op Valentijnsdag in het zonnetje

Valentijnsdag is voor veel mensen een dag om de liefde te vieren. Een ontbijtje op bed, een rode roos of een grote bos bloemen en vooral lekker samen zijn met je grote liefde. Voor Marco Borsato en zijn ex-vrouw Leontine was 14 februari dit jaar helaas net iets anders. Zij zijn inmiddels ruim een jaar uit elkaar en vierden daardoor Valentijnsdag ineens alleen. Daarom heeft moeder Mary Borsato haar een berichtje gestuurd. “Leontine zal altijd mijn schoondochter blijven.”

Valentijnsdag

Marco en Leontine zijn inmiddels al ruim een jaar uit elkaar, maar dat betekent niet dat de twee niet meer van elkaar houden. Sterker nog, de zanger zette zijn ex-vrouw op Valentijnsdag uitgebreid in het zonnetje. Op Instagram plaatste hij een video met allerlei liefdevolle kiekjes uit de oude doos. “Nog altijd mijn Valentijn”, “mijn grote liefde” en “ik mis je lieve Tien” is te lezen in de video. “Valentijnsdag is een dag dat je je geliefde al dan niet anoniem even in het zonnetje zet. Of in ieder geval even laat weten dat je aan hem of haar hebt gedacht. Zij is nog altijd mijn Valentijn. Fijne Valentijnsdag Leontine”, schreef Marco erbij.

Voor altijd en eeuwig

Leontine kon dit romantische gebaar van haar ex-man wel waarderen. Onder de video liet ze verschillende emoticons achter, waaronder hartjes, een klavertje vier en een vlinder. Ze eindigde haar bericht met de hashtag #persempreesempre, wat vertaald kan worden naar ‘voor altijd en eeuwig’.

Moeder Mary

Ook moeder Mary Borsato heeft deze prachtige beelden gezien, zo vertelt ze aan RTL Boulevard. “Marco en Leontine zijn nog steeds gescheiden, maar voor de kinderen zijn ze nog wel veel samen en zien ze elkaar dus geregeld. Ze spreken elkaar ook nog regelmatig op feestjes, verjaardagen en partijen”, laat ze weten. “Ik heb uit mijn eigen scheiding met Roberto – de vader van Marco – geleerd dat de kinderen nooit de pijn van een scheiding mogen hebben. Ik hoop dat iedereen vandaag op Valentijnsdag liefde deelt en denkt aan anderen.” Prachtig gezegd!

Lees ook: Marco Borsato: ‘Leontine is mijn grote liefde’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress