Massa is Kassa-kijkers niet te spreken over ons Nicol

Nicol

‘Wat doe je die hond aan?’

Kijkers van de populaire realitysoap Familie Gillis: Massa is Kassa waren gisteravond niet te spreken over Nicol. Vooral de manier waarop de vriendin van Peter Gillis met hondje Coco omgaat, en de enorme kledingcollectie voor het beestje, is onderwerp van gesprek. 

Kledingcollectie

De kledingcollectie van Coco is behoorlijk groot, en blijft maar uitbreiden. Ons Nicol heeft via internet namelijk een collectie aan tweedehands kledingstukken voor het beestje op de kop getikt. Ook Ruud wordt meegesleept in de plannen van Nicol. Als zogenaamde hondencouturier moet hij nóg meer pakjes voor de hond maken. De reden van deze uitgebreide hondenkledingcollectie? ‘Omdat-ie het anders koud krijgt’, aldus de vriendin van Peter – die zelf op teenslippers rondloopt ‘omdat het zo warm is’.

Kritiek

Nu is Nicol wel vaker onderwerp van gesprek bij Massa is Kassa-kijkers, maar deze enorme kledingcollectie voor de kleine Coco gaat alles te boven. Zo schrijft iemand op Twitter: “Serieus, wat doe je je hond aan?” “Een kledingkast voor de hond zodat die kan matchen met jouw outfit…. Wat een onzin”, vindt een ander. Een derde laat weten: “Medelijden met deze arme hond.”

Explosie

Afgelopen weekend ging het nog goed mis op een vakantiepark van Peter Gillis. Een man raakte gewond bij een explosie met een barbecue. Het ongeluk gebeurde bij het vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Het slachtoffer zou door een explosie bij de barbecue ernstige brandwonden hebben opgelopen. Hulpdiensten werden meteen ingeschakeld, waaronder zelfs een traumahelikopter. De man is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook: Man zwaargewond naar ziekenhuis door explosie op vakantiepark Peter Gillis

Bron: RTL Boulevard, Twitter | Beeld: Brunopress