Aha! Massa is Kassa-Nicol vertelt waar haar kinderen zijn

Waarom zien we Nicol haar kinderen niet in De Familie Gillis: Massa is Kassa?

De realityserie van de familie Gillis is razend populair in ons land. De Familie Gillis: Massa is Kassa is elke maandag op tv en trekt daarbij duizenden kijkers. En hoewel we Peters kinderen natuurlijk regelmatig voorbij zien komen in de serie, geldt dat niet voor de kinderen van Nicol. Ze legt nu uit hoe dat zit. 

Villa

Nicol, de vriendin van Peter, heeft er bewust voor gekozen om haar kinderen buiten de schijnwerpers te houden. Onlangs gaf Nicol samen met Peter een heuse roomtour door de massieve villa waar ze in wonen en daarbij werden haar kids expliciet uit beeld gelaten. “Met SBS6 komen we hier nooit”, aldus Nicol toen ze over de bovenste etage van de villa liepen.

Uit beeld

Haar vier kids hebben de bovenste etage van de villa helemaal voor zichzelf. Daar mag SBS6 niet komen. Nicol legt uit dat ze co-ouderschap heeft met haar ex-partner. Drie van de vier kinderen verblijven om de week in de Vlaamse villa en de oudste woont er permanent. Haar oudste zoon is tien, de tweede is zes en haar jongste zonen zijn vier en drie jaar. Op Instagram laat Nicol wel regelmatig schattige kiekjes van haar kids zien. Kijk mee.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nicol Kremers (@kremersnicol)

Realityserie

De Familie Gillis: Massa is Kassa gaat over de miljonairsfamilie Gillis, die een aantal vakantieparken runt in Nederland en België. Peter Gillis en zijn vrouw Nicol zijn daarbij de hoofdpersonen, maar ook zonen Marc en Ruud en dochter Inge zijn te zien. De voice-over wordt ingesproken door niemand minder dan Frank Lammers. Het derde seizoen is elke maandag op SBS6 te zien.

Lees ook: Nieuw datingprogramma RTL op komst: B&B vol liefde

Bron: Superguide | Beeld: De Familie Gillis: Massa is Kassa