Ja ik wil: Mattie en Marieke organiseren bruiloft binnen een week

‘We gaan een volledige bruiloft op poten zetten’

Helaas, het zijn niet Mattie en Marieke die elkaar het jawoord gaan geven. Nee, het duo gaat een ander koppel een onvergetelijke dag bezorgen. Het radioduo besloot een nieuwe uitdaging aan te gaan: het organiseren van een bruiloft, in één week tijd! Droom jij van Mattie en Marieke als jouw weddingplanners? Dan zou die droom weleens in vervulling kunnen gaan.

Let wel: je bruiloft wordt in één week geregeld.

Radioshow

Tijdens de radioshow van Mattie en Marieke kondigde het duo deze uitdaging aan. “We gaan een volledige bruiloft op poten zetten. We willen het gelukkige bruidspaar hun allermooiste dag bezorgen, maar realiseren ons dat we daarvoor niet heel veel tijd hebben”, geeft Mattie aan. Wel verkondigt hij meteen dat het helemaal goed gaat komen. “Ik heb er alle vertrouwen in dat het ons gaat lukken!”

Uitdaging

Zowel Mattie als Marieke is nog nooit getrouwd. Het duo bekent daarom ook dat het extra spannend is, aangezien er geen ervaring op het gebied van bruiloften aanwezig is. Marieke roept daarom gelijk om hulp: “Geen van ons is ooit getrouwd. We zijn ook geen echte weddingplanners. Dus als je al getrouwd bent, kan je ons dan misschien helpen met ideeën of taarten bakken?

Meedoen

Koppels uit heel Nederland kunnen zich opgeven voor dit wilde plan van Mattie en Marieke. Durf jij het aan? Dan kun je tot donderdagmiddag via de website van Qmusic aangeven dat jij en je partner elkaar graag het jawoord willen geven. De volgende dag maakt het duo bekend van welk koppel zij weddingplanners zullen worden. Klein detail: de trouwdatum staat ook al vast. Het feest zal namelijk plaatsvinden op 20 september. Wellicht een goed idee om je familie en vrienden alvast in te lichten, want dit is erg kort dag!

Lees ook: Erica Terpstra gooit haar carrière over een andere boeg

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube