Mattie Valk dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin: ‘Ik ben enorm verliefd’

De Qmusic-dj is tot over zijn oren verliefd

Mattie Valk heeft een nieuwe liefde in zijn leven! Hoewel de geruchtenmolen overuren draaide over een vermeende relatie tussen Mattie en zijn Qmusic-collega Marieke blijkt niets minder waar te zijn. Zo bespraken Mattie en Marieke de relatie van de 34-jarige dj vandaag tijdens hun ochtendshow.

“Ik ben enorm verliefd”, vertelt Mattie.

Liefdesgeluk

Mattie en Marieke hebben een chemie om u tegen te zeggen, niet zo gek dat veel mensen dachten dat de twee een relatie hebben. Het blijft echter bij een hechte vriendschap, want Mattie is tot over zijn oren verliefd op de 36-jarige Jamy. “Jij gaat op vakantie met je vriendinnetje”, kondigt Marieke aan in hun radioprogramma. “Zullen we het daar eens over hebben?”, gaat de presentatrice verder. Mattie bevestigt dat hij inderdaad op vakantie gaat met zijn vriendin. “Ik vind dat zo, zó superleuk!”, glundert Marieke.

Relatie

“Ik ben echt enorm verliefd”, deelt de dj openhartig. “Ik ben enorm verliefd op Jamy. Wij kennen elkaar al een aantal jaar en we zijn ook best al een tijdje verliefd.” Mattie vertelt dat hij zijn relatie eerst voor zichzelf wilde houden. “Ik ben nog steeds een beetje van de kaart van verliefdheid. Ik heb nog nooit een pilletje genomen, maar ik denk dat het zo voelt”, grapt hij vervolgens. De dj vervolgt dat Jamy zijn vrienden en familie al heeft ontmoet en dat zijn moeder haar helemaal heeft goedgekeurd.

Ontmoet

Marieke vraagt Mattie het hemd van zijn lijf en wil ook weten hoe het tweetal elkaar heeft leren kennen. “Via gezamenlijke vrienden eigenlijk, uit Rotterdam.” Omdat Mattie binnenkort met zijn vriendin op vakantie gaat, vond hij het nu een goed moment om zijn relatie wereldkundig te maken. “Zij werkt niet in de media en ze heeft ook helemaal geen plannen om in de schijnwerpers te staan”, deelt Mattie over de bekendmaking van zijn relatie. Hij wilde zijn relatie zelf bekendmaken om te voorkomen dat media verschillende verhalen zouden vertellen over zijn nieuwe liefde.

Verliefd

In De Telegraaf doet Mattie uit de doeken waarom hij tot over zijn oren verliefd is op Jamy. “Ze laat me onwijs lachen en ik vind haar ontzettend knap. Ze kan me ook als geen ander op mijn plek zetten als ik weer eens chaotisch ben. Ze geeft me regelmaat. Want dat is iets wat ik van nature niet zo heb.” Mattie wil het liefst van de daken schreeuwen hoe gelukkig hij is. “Ik reed hier naartoe en toen dacht: hoe voorkom ik dat dit een grote, zoete bende wordt? En daarna dacht ik: wat kan mij het ook schelen? Ik ben gewoon hartstikke verliefd jongens. Tot aan de maan!”

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

More than you know??

Een bericht gedeeld door Mattie Valk (@mattievalk) op

Lees ook: Patty Brard supertrots op haar nieuwe gewicht

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Telegraaf | Beeld: Hollandse Hoogte, Edwin Janssen