Mattie Valk over ruzie met Wietze de Jager: ‘Ik zou het heel graag willen uitpraten’

“Ik hoop dat we op een dag een biertje kunnen drinken”

Dat wat Mattie Valk zijn jaar had moeten zijn, verliep wel even anders. Hij dacht vader te worden van niet één maar twee kinderen, maar hij bleek niet de biologische vader te zijn van de tweeling van zijn toenmalige vriendin. Ook eindigde zijn samenwerking en vriendschap met Wietze de Jager. Dat laatste ging met een knallende ruzie. Gisterenavond vertelde Mattie hierover in RTL Late Night.

Mattie doet een boekje open aan tafel bij Humberto Tan.

Geen verkeerde bedoelingen
Waar twee kijven hebben twee schuld is een veelgehoorde uitspraak. En ook in het geval van Mattie en Wietze zijn er twee kanten van het verhaal. Maandenlang hield de vete tussen de twee Nederland bezig. Gisteren sprak Mattie erover in RTL Late Night. “Ik heb dingen nooit met een verkeerde intentie gedaan. Maar wel onhandig”, begint Mattie zijn verhaal. Het gebeuren helemaal vanaf het begin vanuit zijn perspectief vertellen wil hij niet. “Het is een traject van máánden”, verklaart hij.

Verbroken relatie
Mattie vertelt dat niet ‘het hele radio ding’ is wat hem het meeste aangrijpt, maar het feit dat zijn relatie met Wietze is verbroken. “Ik zou het heel graag willen uitpraten”, bekent de 32-jarige. Echter ziet Wietze dit niet zitten. “Voor hem is praten geen optie meer. En dat vind ik heel moeilijk. Ik hoop dat we op een dag een biertje kunnen drinken en dat we kunnen proosten op wat we hebben neergezet.”

Naïef
Aan de RTL Late Night-presentator bekent Mattie dat hij te naïef is geweest. “Ik had mijn twijfels moeten uiten. Dat is een levensles. Dat ik niet de confrontatie aan ben gegaan, heeft grote gevolgen gehad.” Of het ooit nog goed komt tussen de twee is echter de vraag…

Bekijk hieronder de video voor het hele gesprek tussen Humberto en Mattie.

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: RTL Late Night | Beeld: Videostill RTL Late Night