Lief: Mattie verrast Marieke met bijzonder verjaardagscadeau

De QMusic-dj mag vandaag 33 kaarsjes uitblazen

Marieke Elsinga is vandaag 33 jaar geworden en viert deze speciale dag met haar Instagramvolgers en QMusic-collega Mattie Valk. Hij verraste Marieke vanochtend met een bijzonder en emotioneel verjaardagscadeau. ”Dat werd dus janken”, zo laat de Boulevard-presentatrice op sociale media weten. 

”Ik moet nu al onwijs huilen.”

Boodschappen

Voor Marieke was het een emotionele ochtend. ”Mattie heeft, samen met het team van Qmusic, mijn naasten gevraagd om iets voor mij in te spreken”, schrijft de brunette op Instagram. ”Dat hebben ze op mijn lievelingsliedje gezet. Nou, dat werd dus janken.” In de video die van het emotionele moment gemaakt is, blijkt dat het gaat om een lp waarop de boodschappen zijn vastgelegd. ”De belangrijkste mensen staan voor jou op deze plaat”, legt Mattie uit. Ook is te zien dat Marieke het al snel niet meer droog kan houden. ”Ik moet nu al onwijs huilen”, lacht ze door haar tranen heen.

‘Lucky me!’

Marieke is diep geraakt door alle lieve berichten van haar vrienden en familie. ”Echt zo onwijs bedankt”, zegt ze in tranen tegen Mattie na het afspelen van de plaat. Hoewel de ochtend dus emotioneel begon voor de dj, heeft ze verder een leuke dag gehad, zo laat ze weten op Instagram. ”Lucky me, I’m 33”, schrijft ze bij een foto van zichzelf op vakantie. In haar Stories geeft Marieke daarnaast ook een kleine inkijk in haar dag. Zo heeft haar kat de nodige voorbereidingen getroffen voor haar verjaardag, als we de brunette mogen geloven. ”Dus ik word wakker. Blijkt ze ‘s nachts het hele huis te hebben versierd. Niets van gemerkt”, grapt ze.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lucky me, I’m 33 ?????

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Lees ook: Gordon showt vol trots zijn summer body op Instagram

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Patrick Harderwijk