Maud uit Boer Zoekt Vrouw deelt grootste omschakeling naar boerenleven

Evert en Maud

‘Zo zit ik niet in elkaar’, deelt de kersverse boerin

In het meest recente seizoen van Boer Zoekt Vrouw zagen we hoe boer Evert vol overtuiging koos voor Maud. En vorige week was er alleen maar goed nieuws: de twee waren namelijk helemaal gelukkig als stelletje. Vandaag vertelt Maud in gesprek met Story hoe zij de omschakeling naar het boerenleven heeft ervaren.

Niet makkelijk

Het was nog best pittig voor Maud om haar draai te vinden op de Ruinerwoldse boerderij van Evert. Leven in een klein dorp was ze wel al gewend, laat ze weten, maar het boerenleven is toch nog een heel ander verhaal. “Heel eerlijk: het leven op een boerderij is niet alleen maar makkelijk. Ik vind bijvoorbeeld de dagen heel lang duren. Dat komt omdat ik hier om zes uur opsta en dan om zeven uur ga helpen met melken. Om zes uur in de avond melken we dan nog een keer”, legt ze uit. En dat is hard werken!

‘Zo ben ik niet’

Overigens voegt de dolgelukkige boerin hier aan toe dat Evert er ook vrede mee heeft als zij zich niet voor de volle honderd procent uitslooft. “Van Evert hoef ik niks en mag ik alles. Als ik tot één uur ’s middags in mijn bed blijf liggen, hoor je hem niet”, legt ze uit. Maar al mag dus alles, Maud houdt de lat voor zichzelf hoog: “Maar zo zit ik niet in elkaar”, vertelt ze. En al die extra tijd met Evert is natuurlijk ook hartstikke leuk, zo deelt ze: “En ik wil natuurlijk lekker bij hem zijn!”

Bij Yvon

Vorige week deelde Yvon Jaspers een vrolijke selfie samen met Maud én een kiekje met Evert erbij, toen de twee een dagje kwamen helpen op de boerderij van de presentatrice. “Vandaag weer feest op de farm! Evert & Maud kwamen helpen”, schreef Yvon toen bij de kiekjes.

Ook al is het dus een uitdaging: Maud lijkt haar draai helemaal gevonden te hebben!

Lees ook: Hoe gaat het nu met boer Evert en Maud uit Boer Zoekt Vrouw?

Bron: Love Reality | Beeld: KRO-NCRV, Linelle Deunk