Max Verstappen deelt aandoenlijke foto van hem en zijn vriendin in New York

Max Verstappen

Veel foto’s deelt Max niet van zijn privéleven

Fans van de Belgisch-Nederlandse autocoureur weten dat Max Verstappen op zijn Instagram summier dingen over zijn privéleven deelt. Vooral racegerelateerde kiekjes – en zo nu en dan een fotogeniek shot van Max zelf – passeren de revue. Tot gisteren. Max poseerde samen met zijn vriendin bij een New Yorkse trekpleister en deelde deze foto met de wereld.

De twee hebben het duidelijk naar hun zin. 

New York

De 21-jarige coureur en zijn vriendin Dilara Sanlik hebben het naar hun zin in New York. Op Instagram schrijft Max bij de foto: ‘Ik heb een fantastische tijd gehad in New York. Nu de voorbereidingen treffen voor Frankrijk.’ Met dat laatste doelt Max op de Grand Prix van Frankrijk, de race die 23 juni op het circuit van Paul Ricard plaatsvindt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Had a great time exploring New York! Now preparation is underway for France! ?? #KeepPushing

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op

Dilara

Veel is er niet bekend over Dilara. Wat we wel weten is dat de jongedame uit München komt en in Londen studeert. De relatie tussen haar en Max zou al enige tijd gaande zijn. De twee kennen elkaar in ieder geval al wel wat langer. In 2018 waren ze al eerder samen te zien op de rode loper van de Kitz Race Club Party in Oostenrijk.

Lees ook: Zo ziet de vriendin van Ajax-middenvelder Frenkie de Jong eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram, NU | Beeld: Videostill Ziggo Sport