Superlief: Maxime en Leroy delen ultrazoete familiefoto

maxime meiland familiefoto

Awww!

Na alle ophef van de afgelopen weken rond de familie Meiland, lijkt het erop dat de familieleden achter de schermen gelukkig wel helemaal tot zichzelf kunnen komen. Zo deelt Leroy Molkenboer, de vriend van Maxime Meiland en tevens de kersverse vader van dochtertje Vivé een ontzettend lieve familiefoto.

Ophef

Moeder Erica maakte in haar biografie verschillende opmerkingen waar zij vervolgens veel kritiek op kreeg. Maxime gaf in een interview aan achter haar moeder te staan en raakte hierop verschillende zakendeals kwijt. Via Instagram bood ze haar excuses aan. “Lieve mensen, ik ben erg geschrokken van de situatie de afgelopen dagen en wil hier iets over kwijt”, schreef Maxime. “Laat ik vooropstellen dat het nooit mijn bedoeling is geweest om een groepering buiten te sluiten of iemand tekort te doen in zijn of haar geloof. Nederland is (gelukkig) een divers land met vele afkomsten en geloven. Ik respecteer vanzelfsprekend iedereen, ongeacht afkomst of geloof”, deelde de Meiland-telg.

Zoete familiefoto

Nu de rel hopelijk weer wat overwaait, kan Maxime gelukkig rekenen op haar gezinnetje. Met vriendlief Leroy, dochtertje Claire en de pasgeboren Vivé heeft de Meiland-dochter het goed voor elkaar. Zo deelde vriendlief Leroy gisteren een schattige foto van zichzelf met Maxime en Vivé in zijn Instagram Story. Op de foto zijn papa, mama en kleine Vivé te zien die de fles krijgt.

maxime meiland familiefoto

In de spotlights

Dit is niet de eerste keer dat het jonge Meiland-gezin een kiekje deelt van de kleine Vivé. Toen de familie onlangs een vakantie vierde op Tenerife, deelde Maxime ook al een kiekje van de kleine spruit. Volgers viel het toen direct op dat de kleine meid groeide als kool. “Wat groot is ze al geworden! Prachtig meisje”, schreef een follower toen bij de foto. “Mooie foto. Wat is ze al groot”, reageerde een andere volger. Die foto vind je via de link hieronder. Wij zijn benieuwd hoe groot de kleine Vivé is op de volgende familiefoto van het gezin rond Maxime Meiland!

Lees ook: Maxime Meiland deelt schattige foto met dochtertje Vivé

Bron: Instagram @Leroym_ | Beeld: Brunopres

Array