Maxime Meiland over dochtertje: ‘Claire kwam als een verrassing’

De vader is al sinds de zwangerschap niet meer in beeld

Maxime Meiland is net als haar ouders totaal overrompeld door het grote succes van Chateau Meiland. Om werk zitten de Meilandjes voorlopig niet verlegen, want hun kasteel is al tot en met 2020 helemaal volgeboekt. Daarnaast zorgt Maxime ook nog eens voor haar 2-jarige dochtertje Claire. Dat valt haar nog weleens zwaar, zo vertelt ze aan RTL Boulevard. Toch zou ze haar leventje in Frankrijk voor geen goud willen opgeven. ”Ik heb het hier heerlijk! En als ik er even tussenuit wil, zit ik zo weer in het vliegtuig naar Nederland.”

Niet alleen Martien en Erica, maar ook dochter Maxime staat sinds Chateau Meiland flink in de belangstelling.

Aandacht

Sinds Chateau Meiland heeft Maxime er op Instagram meer dan dertigduizend volgers bijgekregen. Ze mag zichzelf daarom met recht een influencer noemen en deelt dan ook geregeld video’s met haar fans. ”Ik houd er wel van hoor”, biecht ze op aan RTL Boulevard. ”Niet per se de aandacht, maar dat mensen het leuk vinden en vooral omdat je jezelf bent.” Een enkele keer komt er ook een liefdesverzoek voorbij, van mannen die Maxime wel zien zitten. Maar daar zit de blondine totaal niet op te wachten. ”Ik moet er niet aan denken, joh. Ik ben gewoon te druk.”

‘Wat een gezeik’

Een nieuwe relatie ziet Maxime nog niet zitten. ”Ik ben nog zo jong en dit gebeurt nu allemaal en ik heb Clairtje. Ik vind het prima zo.” Bovendien steekt ze al haar tijd momenteel in het chateau van haar familie. Al valt het haar wel op dat ze in de uitzendingen vaak klagend te zien is. ”Oh ja, dan zeg ik ‘wat een gezeik’ en ‘ik heb geen zin!’ Dat valt me wel op als ik de show terugzie. Dan denk ik: ‘goh, wat ben ik eigenlijk een zeur.’ Maar dat is mijn uitlaatklep. Daarna kan ik weer door.”

Verrassing

Hoewel Maxime niet altijd zin heeft om te helpen in het kasteel, stort ze zich vol overgave op de verzorging van haar dochtertje. Zo’n drie jaar geleden kwam Maxime erachter dat ze zwanger was. Haar relatie met de vader van Claire hield geen stand en de twee verbraken het contact. ”Claire kwam als een verrassing. Ik had uiteindelijk toch besloten haar te houden en hij zag dat niet zitten”, vertelt Maxime. Of Claires vader ook naar de uitzendingen kijkt? ”Ik denk het eigenlijk niet, maar dat weet ik natuurlijk niet. Ik hoop uiteraard van wel.”

Lees ook: Martien Meiland over zijn coming out: ‘Vreselijk was het’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill