Maxime Meiland deelt prachtige zwangerschapsfoto ter ere van jarige Leroy

Maxime-Meiland

‘Mijn grote liefde is vandaag 30 jaar geworden’

Het is vandaag groot feest bij de familie Meiland. Leroy Molkenboer is vandaag namelijk dertig jaar geworden! Reden genoeg voor Maxime Meiland om haar grote liefde in het zonnetje te zetten.

Zwangerschapsfoto

“Mijn grote liefde is vandaag 30 jaar geworden”, schrijft een hoogzwangere Maxime bij de foto. Niet alleen is het duidelijk dat het koppel stapelverliefd is, ook is de babybuik van de Meiland-telg behoorlijk zichtbaar. En dat is niet zo gek, want Maxime is in september al uitgerekend!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Vakantiekiekje

Het prachtige kiekje is waarschijnlijk genomen tijdens hun vakantie op Curaçao, want wij hebben die prachtige groene jurk al eerder op de Instagram van de blondine voorbij zien komen. Op die eerdere foto zagen fans niet alleen de prachtige buik van Maxime, maar ontdekten ze ook een ander detail. Leroy droeg namelijk een armbandje met de naam van Claire, Maximes dochtertje, erop geschreven. Wat lief!

Corona

Vorige week deelde Maxime nog minder vrolijk nieuws op Instagram. “Ik heb slecht nieuws”, begon ze in haar Stories. “Helaas is de corona hier ook uitgebroken in huis. Het is nu vooral uitzieken.” Een dag later ging het nog niet veel beter met de blondine. “Weer een dagje opknappen”, schreef ze met een behoorlijk sip gezicht vanaf de bank. Wij hopen dat het inmiddels beter gaat met haar!

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress