Maxime Meiland deelt supersnoezige babyfoto

Het nieuwste lid van de familie Meiland laat samen met Claire alle harten smelten.

Maxime Meiland en haar partner Leroy Molkenboer zijn sinds kort de trotse ouders van de schattige Vivé. De nieuwkomer wist op Instagram al heel wat harten te winnen na een paar schattige babyfoto’s met haar vader en moeder, maar dat valt allemaal in het niet bij het plaatje dat Maxime vandaag van haar dochter op de socials zette.

Grote zus

Op de foto staat een hele trotse Claire met haar kleine zusje in haar armen. “Onze meiden”, schrijft Maxime onder de foto van haar twee dochters. Het kiekje is werkelijk waar te schattig voor woorden en zorgt dan ook voor een stroom van liefdevolle reacties. “Wat een rijkdom, zo’n lieve foto!” en “Ach ach ach wat een smelt moment is dit”, reageren ze enthousiast.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Herkenbaar

De foto is niet alleen hartstikke vertederend, maar ook nog eens enorm interessant. Het valt het veel volgers van Maxime namelijk op dat de kleine Claire wel heel erg veel op één van de andere Meilandjes begint te lijken, en wel niemand minder dan haar eigen oma. “Claire lijkt precies op Erica”, schrijft iemand in een reactie die veel bijval krijgt. “Ohh zo mooi de zusjes en wat begint Claire op haar oma te lijken”, post een ander.

Flaneren met de meiden

Maxime is niet de enige die schattige foto’s van de twee zussen plaatst. Ook de trotse Leroy zette laatst een foto op zijn eigen Instagram, waarop te zien is dat hij met Claire en Vivé aan de wandel gaat. “Aan het flaneren met mijn meiden”, schrijft Leroy bij de zoete foto. Wat lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leroy Molkenboer (@leroym_)


Beeld: BrunoPress