Je kunt er nu net zo bijlopen als Maxime Meiland dankzij haar eigen kledinglijn

Maxime Meiland

Maxime Meiland komt met een eigen kledinglijn

Er breken spannende tijden aan voor Maxime Meiland. We zien haar dit jaar natuurlijk terug in het derde seizoen van Chateau Meiland, maar daar houdt het niet op. De blondine gaat dit jaar ook voor zichzelf beginnen en dat doet ze door haar eigen kledinglijn op te zetten.

Eigen kledinglijn

Fans waren al door het dolle heen toen Martien Meiland eind december bekendmaakte dat er toch een derde seizoen van Chateau Meiland komt. De jongste dochter van Martien en Erica doet daar nu nog even een schepje bovenop: ze komt met haar eigen kledinglijn. Dit nieuws maakte ze bekend tijdens een vragenrondje op Instagram.

Favoriete kledingwinkel

In haar Instagram stories plaatste Maxime een foto met daarbij de tekst: stel me een vraag. De vragen stroomden binnen en Maxime nam de tijd om een aantal te beantwoorden. Op de vraag wat haar favoriete kledingmerken en -winkels zijn, kwam ze met een verrassend antwoord: “Mijn eigen!”

Maxime Meiland kledinglijn

Eigen onderneming starten

De 23-jarige licht toe dat haar eigen merk dit jaar verschijnt, maar meer doet ze nog niet uit de doeken. Wel geeft ze nog wat advies over het starten van een eigen onderneming. “Focus op online.” Maxime vermoedt dat dit steeds groter gaat worden.

Maxime Meiland kledinglijn

Lees ook: Uit de oude doos: zo zag Maxime Meiland eruit tijdens haar zwangerschap

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Maxime Meiland | Beeld: Videostill Chateau Meiland