Maxime Meiland showt vol trots groeiende babybuik

Maxime babybuik

Baby Meiland-Molkenboer laat zich al zien!

Vorige maand lieten Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer weten dat ze samen een kindje verwachten. De Chateau-ster deelt nu stralend haar beginnende babybuik met de wereld.

Gezinnetje

Het is een spannende tijd voor Maxime en Leroy. Niet alleen verhuisden de twee onlangs naar hun droomhuis, ook is er volop gezinsuitbreiding in het verschiet. Zo nemen binnenkort twee kittens hun intrede in het nieuwe optrekje en is er ook nog eens een baby op komst.

Groeiende babybuik

Nadat de twee tortelduifjes hun zwangerschap hadden aangekondigd, werden ze overladen met felicitaties. Om iedereen te bedanken voor alle liefde, deelde Leroy niet lang daarna een kiekje op Instagram met daarbij de tekst: “Thanks voor alle felicitaties.” Daarop wisten wij al een mini babybuikje te spotten bij Maxime. Inmiddels zijn we een paar weken verder en is Maximes babybuik al behoorlijk gegroeid. Hoog tijd om deze eens te showen, moet de blondine gedacht hebben. Op Instagram plaatst de realityster een stralende foto, waarop ze gehuld in het geel haar baby bump vol trots vasthoudt.

Jongen of meisje

Of het een jongen of een meisje wordt, is nog niet bekend. Hier doen Maxime en Leroy beiden nog maar wát geheimzinnig over. Wel leek Maxime onlangs in de Shownieuws Podcast haar mond voorbij te praten. In het telefoongesprek liet de Chateau-ster namelijk vallen dat ze “moeite heeft met het uitkiezen van een meisjesnaam.” Of Claire inderdaad een zusje krijgt, is vanavond te zien in de nieuwste aflevering van Chateau Meiland. Spannend!

Lees ook: Voor en na: Maxime Meiland showt nieuwe tanden

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress