Maxime Meiland vindt kritiek over verhuizing lastig: ‘Wat een gedoe’

Toch blijft de kersverse moeder bij haar besluit

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer konden niet lang van hun huisje genieten, want na de komst van de kleine Vivé ging het gezinnetje alweer verhuizen, iets waar veel fans een duidelijke mening over hadden. De Meiland-telg laat nu weten de kritiek lastig te vinden

Nieuw huis

Door de geboorte van hun dochter Vivé werd het huidige huis van Maxime en Leroy te klein. Lang hoefden ze niet te zoeken naar iets nieuws, want al gauw viel hun oog op de jaren 30-villa in Noordwijk. Deze woning is negentig jaar oud en staat in Noordwijk. Het stel haalden de verhuisdozen dus weer van zolder.

Verwend

Toch konden veel kijkers van Chateau Meiland de verhuizing niet waarderen, zo werd ze door een aantal mensen ‘verwend’ genoemd. Iets wat Maxime vervelend vond, laat ze weten aan RTL Boulevard. “Ik vind dat wel lastig. Want aan de ene kant snap ik het ook wel weer… Als ik het dan zo terug zie op tv, dan denk ik: jezus, wat een gedoe.” Wel blijft de kersverse moeder achter haar keuze staan. “Ik werk er ook gewoon hard voor. Waarom zou ik het dan niet doen?”, stelt Maxime.

Erica en Martien

Overigens zijn het niet alleen Maxime en Leroy die twee keer verhuisd zijn, ook Erica en Martien hebben een nieuw optrekje gekocht. In het programma konden we al zien dat Erica niet blij was met hun aankoop. Eenmaal in de woning kregen ze ook nog te maken met overlast van fans. “Dit huis is gewoon te druk. Elke dag staan de mensen voor de deur en zelfs van het hek trekken sommigen zich niets aan”, zegt Martien. Ze blijven wel gewoon in Noordwijk wonen, maar dan in een huis met een oprijlaan.

Lees ook: Vier Handen Op Eén buik met Maxime Meiland ontroert kijkers thuis

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress