Maxime Meiland en haar Leroy delen liefdesfoto op Instagram

Het koppel lijkt dolverliefd op elkaar

Maxime Meiland is tot over haar oren verliefd op Leroy Molkenboer. De blondine deelde al eens een foto van haar nieuwe vlam op Instagram en nu is het aan cameraman Leroy om een foto zijn Maxime op Instagram te delen.

Tortelduifjes

Eerder deelde de Monciel-founder al een foto waarop zij en Leroy te zien waren, maar daarop stonden ook haar andere gezinsleden. Gisteren was het aan Leroy om de eerste foto van enkel hen tweeën samen te delen op Instagram. Veel woorden maakt hij er niet vuil aan. In de caption geeft hij enkel twee verliefde poppetjes weer.

Lovende reacties

Veel van de Chateau Meiland-fans hebben inmiddels ook het Instagramaccount van Leroy gevonden. Velen reageren daaronder dat ze de twee een fantastisch stel vinden. ‘Heel veel geluk’, ‘Zo leuk’ en ‘Stralend setje’, zijn enkele van de reacties.

Schoonouders

De relatie is nog pril, maar Maxime denkt zeker al na over de toekomst. Aan Shownieuws vertelde ze dat ze hoopt dat Leroy op den duur bij haar komt wonen. “We zijn nu de ene helft hier (bij Maxime, red.) en de andere helft bij hem, maar hij vindt het hier fantastisch”, vertelde ze daarover. Ook Martien vindt het helemaal geen probleem dat Leroy regelmatig komt aanwaaien. “Hij is hier altijd welkom. Net zoals Dirk, van Montaan.”

View this post on Instagram

? ?

A post shared by Leroy Molkenboer (@leroym_) on

Lees ook: Martien bevestigt nieuwe liefde Maxime: ‘Hij past helemaal in onze familie’

Bron: Instagram Leroy, Shownieuws | Beeld: Brunopress