Maxime Meiland en Leroy zijn verhuisd en dit zijn de eerste beelden

De jongste Meiland-telg woont nu samen met haar grote liefde

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer zijn officieel verhuisd naar hun nieuwe optrekje in Noordwijk. En ter ere van de gelegenheid deelt Leroy op Instagram een paar vrolijke kiekjes!

Noordwijk

“Wij zijn verhuisd!”, deelt Leroy bij een paar vrolijke foto’s van het koppel. Nadat de familie Meiland problemen kreeg met de Achterhoekse gemeente Bronckhorst, kozen Maxime en Leroy ervoor om zelf een woning te zoeken. Het wordt de eerste keer dat het koppel gaat samenwonen. En dat wordt gevierd met een paar leuke kiekjes! Klik op het pijltje rechts voor meer foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leroy Molkenboer (@leroym_)

Leuke reacties

De foto’s van Leroy krijgen veel positief commentaar. Zo zegt een volger: “Veel geluk met jullie gezinnetje.” Een andere volger is zeer te spreken over de foto’s, en zegt: “Wat een geweldige foto’s!!! Heel veel geluk.” Ook kan Leroy rekenen op wijs advies: “Yeah! Gefeliciteerd maak van jullie huis een thuis.”

Zwanger

In maart liet Maxime weten dat zij en Leroy samen een kindje verwachten. Het wordt het tweede kindje van Maxime, uit een vorige relatie kreeg ze dochter Claire. Leroy kan ook goed overweg met dochter Claire, dit liet hij weten in een gesprek met oud-collega Frank Dane in de 538 Ochtendshow. Leroy:  “Je merkt ook wel dat Claire heel erg naar mij toe trekt. We zien elkaar zo veel en ze gaat me echt als een vaderfiguur zien. We doen leuke dingen samen en we zijn de hele dag aan het spelen als ik daar ben. Als ze dan ‘papa’ zegt, dan is dat toch geweldig om te horen.” Hopelijk volgt de serie de zwangerschap op de voet, want wij zijn heel benieuwd hoe een zwangere Maxime is!

Lees ook: Erica Meiland heeft inderdaad een nieuwe vriend

Bron: Instagram Leroy Molkenboer, Libelle.nl | Beeld: BrunoPress, Edwin Smulders