Maxime Meiland krijgt moedermaffia over zich heen na foto met wijn

maxime meiland
De pas bevallen Meiland-telg maakt de tongen flink los

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer zijn onlangs de trotse ouders geworden van baby Vivé. Voor de Meiland-telg waren de negen maanden afzien, want ze had enorm veel zin in een wijntje. Nu ze niet meer zwanger is, deelt Maxime een vrolijke foto mét een glas wijn. Hier zijn haar volgers alleen niet over te spreken…

Feestelijk moment

Zeg je Meiland, dan zeg je wijn. Net als haar familie kan Maxime ook genieten van een lekker glaasje wijn op zijn tijd. Nu de kleine Vivé is geboren, weet Maxime ook de wijnfles weer te vinden. Om het heuglijke moment te delen met haar volgers, plaatst ze een vrolijke foto van haarzelf met een wijntje. Bij de foto schrijft ze: “Het mag weer!!” In Chateau Meiland hoorde we Maxime al meerdere keren zeggen hoe veel zin ze had in wijn, dus we begrijpen heel goed dat ze het feestelijke moment wilde vastleggen. Bekijk de vrolijke foto hieronder!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Borstvoeding

De volgers van Maxime reageerden al vrij snel onder de foto, en helaas zijn er niet alleen positieve woorden te lezen. Veel volgers vinden het namelijk niet kunnen om wijn te drinken als je borstvoeding geeft. Zo reageert er iemand: “Als je geen borstvoeding geeft wel ja…”. Een andere volger vraagt voor de zekerheid nog of Maxime geen borstvoeding geeft. Gelukkig zijn er ook positieve reacties te lezen. “Lekker hé!! Geniet maar lekker en lees over de negatieve reacties heen, proost”, adviseert een volger. Iemand anders schrijft: “Heerlijk! Geniet ervan en voor alle zuurpruimen….neem er zelf ook eentje, misschien worden jullie er iets gezelliger van, proost”

Lees ook: Maxime Meiland over haar jeugd: ‘Ik dronk veel en sliep op straat’

Bron: Story | Beeld: Brunopress