Maxime Meiland verwacht nog meer gezinsuitbreiding

De jongste Meiland-telg krijgt het nog druk

Nederlanders volgen massaal het reilen en zeilen van de Meilandjes op tv. Onlangs werd al bekend dat Maxime Meiland, de jongste dochter van Martien en Erica, zwanger is. Maar nu verwacht zij nóg een uitbreiding van haar gelukkige gezinnetje, samen met cameraman Leroy en dochter Claire.

Gezinsuitbreiding Maxime Meiland

Inmiddels weten we dat Maxime weer in verwachting is. Er werd uitgebreid bij stilgestaan in een afgelopen aflevering van Chateau Meiland, waar Maxime het aan haar ouders vertelde. Daarnaast heeft ze al met een mooie video op Instagram het nieuws echt officieel gemaakt.

Nog meer nieuwe gezinsleden

Naast binnenkort dus een nieuwe Meiland-telg, breidt het gezin van Maxime, Leroy en Claire zich ook op een andere manier uit. Zo heeft Maxime laten weten aan Shownieuws dat zij binnenkort twee katten verwelkomen. De twee Britse korthaar-kittens trekken over ongeveer twee weken bij de familie in. Daarnaast is het gezin onlangs verhuisd naar Noordwijk, waar zij de komende tijd hun handen vol zullen hebben aan een baby, en nu dus ook nog twee kittens.

Namen

Maxime en Leroy zijn waarschijnlijk volop aan het brainstormen over mogelijke namen voor hun aankomende spruit. Maar voor de katten zijn ze er al helemaal uit. Die gaan namelijk Jut en Jul heten. Bovendien is Maxime binnenkort met Montana te zien in hun eigen nieuwe programma, Petit Chateau. In dit programma gaan de zussen babykamers aanpakken voor gezinnen die die kamer door omstandigheden niet op tijd afkrijgen voor hun kleine. Voorlopig zijn de twee ook nog te zien in Chateau Meiland. Kortom: het wordt nog druk in huize Maxime Meiland.

Lees ook: Maxime Meiland en Leroy zijn verhuisd en dit zijn de eerste beelden

Bron: Weekend | Beeld: Videostill