Zó ziet Maxwell Caulfield uit Grease 2 er nu uit, hij ziet er nog steeds goed uit!

Maxwell
Nog steeds ziet hij er heel prima uit!

Het is alweer 35 jaar geleden dat Grease 2 uitkwam, maar we kunnen alle liedjes – ook die uit deel één- nog uit volle borst meezingen. Bovendien vallen we stiekem nog steeds in katzwijm zodra de knapperd Maxwell Caulfield (Michael in Grease 2) op het scherm verschijnt.

Na het succes van de eerste Grease-film in 1978 verscheen een paar jaar later Grease 2 op het witte doek, waarin we kennis maakten met het neefje van Sandy. De ietwat sullige Britse scholier viel als een blok voor de immens populaire Stephanie Zinone. Om haar hart te veroveren veranderende hij in de ‘Cool Rider’ van haar dromen en daarbij werd hij ook de hartendief van diverse Grease-fans.

Dankzij zijn rol in Grease scoorde Maxwell nog tientallen rollen in series en films. De acteur is nu 57 jaar oud en acteert nog steeds. Grote kans dat je hem zelfs laatst nog zag in bijvoorbeeld een aflevering van Modern Family, NCIS of Castle. Gezien de acteur ook ouder is geworden, is de kans echter groot dat je hem niet (meteen) herkende. Op dit moment werkt de acteur aan de sci-fi film Axcellerator en kunnen we hem binnenkort bewonderen in de komedie Those Who Wander.

Bekijk hieronder hoe de knapperd er anno 2017 uitziet!

Bron: IMDB | Beeld: Cinemex