Mee eens of niet? Deze lerares mag geen les geven in ‘ongepaste kleding’

De lerares werd naar huis gestuurd omdat haar kleding niet gepast was

Vrijwel alle leerkrachten snappen dat je geen les moet geven in een doorschijnende blouse en ook in een hot pants voor de klas staan, kun je maar beter niet doen. Een Amerikaanse juf die in een grijs jurkje met zwarte laarzen op haar werk verscheen, dacht dat haar outfit prima kon, maar de directie was het daar niet mee eens.

Niet iedereen begrijpt de beslissing van de school.

Ongepaste kleding
De directie van de school waar de vrouw werkzaam was, vond de outfit van de docent niet gepast. De leerkracht droeg een grijs jurkje met daaronder kniehoge zwarte laarzen. De vrouw werd op het matje geroepen en kreeg te horen dat ze zo nooit meer voor de klas mocht staan.

Ja of nee?
De foto van de outfit van de docent belandde op social media met daarbij de volgende vraag: ‘Is deze outfit ongepast voor een leerkracht van het vierde leerjaar? Deze vrouw heeft te horen gekregen dat ze dit nooit meer mag dragen als ze voor de klas staat’. Velen vinden de reactie van de directie te drastisch, maar anderen geven toe dat ze het wel snappen. De lerares is overigens niet ontslagen, maar mag simpelweg niet meer in deze outfit voor de klas staan.

Wil je dit artikel graag later nog eens lezen? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pixabay