Guilty pleasure: mega ballenbak voor volwassenen bij Ikea

Voor de grote kinderen onder ons

Verlang jij ook weleens terug naar je kindertijd? Voor velen was dit een onbezorgde periode, waarin je je niet druk hoefde te maken over alledaagse problemen. Je kon lekker buiten spelen en de middagen leken eindeloos te duren. Heerlijk! Voor iedereen die zich stiekem wel weer eventjes kind wil voelen, komt Ikea nu met een mega ballenbak voor volwassenen. Haal ons daar aan het einde van de dag maar weer op!

Wie kan jij hier wel een dagje achterlaten?

Reuze-ballenbak

In het Ikea-filiaal in Groningen komt binnenkort een gigantische ballenbak voor volwassenen. Het pand waarin het meubelwarenhuis gevestigd is, gaat op de schop en daarom wordt er plaats gemaakt voor een enorme ballenbak in het magazijn, inclusief glijbaan van vier meter. Het ultieme jeugdsentiment, als je het ons vraagt! Wij kunnen dan ook niet wachten om een duik te nemen in die enorme berg gekleurde plastic ballen.

Tijdelijk

Helaas is de reuze-ballenbak maar tijdelijk, omdat hij geplaatst wordt om de heropening van het filiaal te vieren. Alleen in de openingsweek van 4 september kunnen we ongegeneerd spelen in de bak met duizenden ballen. Naast de ballenbak, komt Ikea met nog meer leuke acties. Zo wordt er ook 1 minuut gratis winkelen weggegeven. op naar het noorden!

Lees ook: Met deze woonitems zet je de puntjes op de ‘i’ in jouw woning

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Dagblad van het Noorden | Beeld: Unsplash